Getberget

Planerade nyproducerade bostadsrätter högt upp på Getberget. Ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Beräknad säljstart 2021.

 • 40 lägenheter

Getberget

Planerade nyproducerade bostadsrätter högt upp på Getberget. Ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Beräknad säljstart 2021.

 • 40 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (6 st)

 • Planerad

  Höst 2019
 • Säljstart Förtur

  2021
 • Säljstart

  2021
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Skellefteå

Högt upp på Getberget planerar vi att utveckla ett helt nytt kvarter. Kvarteret kommer inrymma stora och små lägenheter med yteffektiva planlösningar. Anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder på Getberget. Beräknad säljstart 2021.

Slående utsikt på Getberget

Välkommen till kvarteret Getberget. Ett kvarter planerat för 40 nyproducerade bostadsrätter, i både stora och små storlekar. Passar både dig som funderar på att flytta hemifrån eller dig som vill flytta till en bostad med lite mer utrymme.

Ett aktivt liv i Skellefteå

Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en 10 minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet. 

Inför försäljningsstarten

Detaljplaneringsarbete för bostadsprojektet pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder på Getberget. Vill du få förtur till våra bostadsprojekt? Välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

 

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt. Du kan få framflyttad tillträdesdag, ersättning vid dubbel boendekostnad, frånträda köpet och mycket mer. Vi finns även med under en lång tid efter att bostäderna är inflyttade och stöttar föreningen.

Vår trygghetsfilosofi

Anmäl intresse till projektet Getberget

Säkra din plats i kön och få inbjudan till informationsmöten, säljstart och löpande information om vad som händer. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Vill du anmäla intresse för en specifik lägenhet? Kontakta säljaren direkt.

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp