Planerat
Planerat

Brf Utsikten

Planerade nyproducerade bostadsrätter högt upp på Getberget i Skellefteå. Ljusa och moderna lägenheter bekvämt nära strövområden, idrottsanläggningar, badhus och skola. Beräknad säljstart 2020.

Bostadsfakta

Lägenheter 40
Status Planerat

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Bostadsrätter i Skellefteå

Högt upp på Getberget planerar vi att utveckla ett helt nytt kvarter. Kvarteret kommer inrymma stora och små lägenheter med yteffektiva planlösningar. Anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder på Getberget. Beräknad säljstart 2020.

Slående utsikt på Getberget

Välkommen till Brf Utsikten och kvarteret Getberget. Ett kvarter planerat för cirka 40 nyproducerade bostadsrätter, i både stora och små storlekar. Passar både dig som funderar på att flytta hemifrån eller dig som vill flytta till en bostad med lite mer utrymme.

Inför försäljningsstarten

Detaljplaneringsarbete för bostadsprojektet pågår så anmäl ditt intresse redan idag för att få information om våra nya bostäder på Getberget. Vill du få förtur till våra bostadsprojekt? Välkommen att gå med i Riksbyggen Förtur.

Ett aktivt liv i Skellefteå

Här kan du leva ett aktivt liv både sommar och vinter. Eddahallen badhus och Norrvalla idrottsplats ligger bara några minuters promenad från bostadshuset. Till centrum är det endast en 10 minuters cykeltur och på samma cykelavstånd ligger Skellefteå Kraft Arena. I arenan är det både ishockeymatcher och andra evenemang. Bredvid arenan finns det en tennis- och padelhall och precis intill ligger Vitbergsområdet med många fritidsaktiviteter. På vinterhalvåret kan du åka utförsåkning eller pulka i Vitbergsbacken och på sommaren kan du springa längs löprundor eller träna i utegymmet.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

 • Planerad

  2020
 • Säljstart Förtur

  2020
 • Säljstart

  2020
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inflyttning

   

Anmäl intresse till Brf Utsikten

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.