Såld
Såld

Objekt 2001 i Brf Oceankajen

Bostadsfakta

Rum 1 rum och kök
Area 52,5 kvm
Avgift 2 872 kr/mån
Våning 1 av 6
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Oceankajen

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Kök

Golv av mattlackerad trestavsparkett i ek. Vitmålade väggar, stänkskydd av kakel ovanför arbetsbänken. Utrustat med rostfri kyl och frys, induktionshäll, spiskåpa med inbyggd belysning, rostfri inbyggnadsugn och mikro i högskåp alt i bänkskåp, Helintegrerad diskmaskin. Köksinredning med vita, matta luckor och lådor, handtag i metall, avfallskvarn för matrester, bänkskiva av laminat, belysning under väggskåp. Samtliga vitvaror är från Bosch.

Bad

Antracitgrå klinkerplattor på golv, vitt kakel på väggarna. Inrett med golvstående WC-stol för vakuumsystem, spegelskåp med två dörrar och ljusramp, eluttag bredvid spegelskåp och under väggskåp, belysning under väggskåp, vit kommod, vikbara duschväggar i klarglas. Infällda spotlights i tak. Tvättmaskin och torktumlare, elansluten handdukstork samt handduksskåp.

Rum

Mattlackerad trestavsparkett i ek. Vitmålade väggar. Fönsterbänk av kalksten. Garderob och klädkammare i masterbedroom samt klädkammare i det mindre sovrummet.

Terrass

Trätrall med aluminium staket, utebelysning, eluttag och vattenutkast.

Internet

Uttag för TV, Tele och data i sov-, vardagsrum och kök.

Parkering

23 platser varav en handikappsanpassad i underbyggt garage, gemensamt med grannföreningen.

Övrigt

Möjlighet för den boende att nyttja den gemensamma takterrassen, övernattningslägenheten/lokalen som föreningen disponerar.

 • Planerad

  Februari 2018
 • Säljstart

  Februari 2018
 • Byggstart

  Maj 2018
 • Inredningsval

  Maj 2019
 • Inflyttning

  Juni 2020

Centralt med havet som granne

Att bo i Brf Oceankajen är att bo i Helsingborgs mest havsnära stadsdel, på en ö i havet men ändå mitt i stan. Huset är omgivet av vatten på två sidor. Västerut blickar de nyproducerade lägenheterna ut mot Öresund och hamnbassängen som gett området sitt namn. I söder anläggs en kanal som delar av den gamla hamnpiren och förbinder Oceanhamnen med Södra hamnen. Längs kajen och kanalkanten planeras gångstråk och bryggor ner mot vattnet. Området är en del av H+ som är Helsingborgs stads största förnyelseprojekt och länkas ihop med de centrala och södra delarna av staden. 

Anmäl intresse till Brf Oceankajen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.