Såld
Såld

Objekt 0125 i Brf Navet i Hyllie

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 55 kvm
Avgift 3 202 kr/mån
Våning 2 av 6
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Navet i Hyllie

Boka privat visning

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakt

Om bostaden

Kök

Golvet är i ekparkett med mattlackerad 3-Stav och vitmålad sockel av trä. Väggar och tak är vimålade. Stänkskyddet i köket är i vitt matt kakel.

Bad

Golvet är i keramiska plattor i svart matt 1003100 mm. Väggar i vitt kakel och vitmålat tak.

Rum

Golv i ekparkett och mattlackerad 3-Stav och sockel i vitt trä. Väggarna och taket är vitmålat.

Allt om Brf Navet i Hyllie

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

Allt om Brf Navet i Hyllie

I vår broschyr hittar du mer information om huset, området, samt en detaljerad beskrivning av rummen i rums- och byggnadsbeskrivningen.

placeholder

 • Planerad

  2018
 • Säljstart

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inredningsval

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Vår 2021

Nyproducerat och nära till allt

Brf Navet i Hyllie bygger vi centralt med allt du behöver precis utanför dörren och hela världen inom nära räckhåll. Här finns bland mycket annat Emporia, ett alldeles nytt badhus och Malmö Arena. Hyllie är ett av Sveriges snabbast växande företagsområde, så du kan både bo och arbeta här. Från Hyllie Station avgår flera bussar och tåg till Köpenhamn och centrala Malmö. In mot staden leder också cykelvägar som tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Barnomsorg och skolor är en viktig del i Hyllies utbyggnad. Ett stenkast bort ligger Hyllievångskolan som inrymmer Iduns förskola och Malmös modernaste grundskola från förskoleklass upp till årskurs sex. I området planeras även för fler förskolor och lekplatser. 

Anmäl intresse till Brf Navet i Hyllie

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.