Såld
Såld

Objekt 0254 i Brf NEO Davidshall

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 53 kvm
Avgift

Ingår i månadsavgiften:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 536 kr/mån
Våning 5 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf NEO Davidshall

Välkommen på privat visning

Boka en privat visning av visningslägenheterna i Brf NEO Davidshall. Kontakta mäklaren för att hitta en tid som passar dig.

Om bostaden

Kök

Hus A-B
Golv i vitmattlackerad trestavsparkett i ask, vitmålad träsockel och vitmålade väggar, stänkskydd ovan bänkskiva vitt blankt kakel. Fast takarmatur som belysning samt spotlights under väggskåp. Köksskåp i varmgrått med handtag i svart/krom, laminerad bänkskiva, rostfri diskbänk, skåp upp till tak i lgh med takhöjd 2,7 m. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys alt. kyl/frys i mindre lgh, induktionshäll, helintegrerad köksfläkt och diskmaskin, rostfri inbyggnadsugn och -mikro

Avvikelser i Hus C-E
Väggarna är vit/grå-målade och har köksskåp målade i sandbeige med handtag i svartmålad metall. Här finns också Inbyggd bänkkyl med frysfack i lgh upp till 35 kvm. Induktionshäll. Helintegrerad köksfläkt samt diskmaskin. Hus D vån 7, 8 har rostfri spiskåpa.

Bad

Golvet är av schackrutigt vitt och mörkgrått klinker och väggarna i vitt kakel. Belysning av fast takarmatur och spotlights under väggskåp. Badrummet är utrustat med golvstående WC, kommod med handfat i vitt porslin, målade luckor i betonggrått, spegelskåp med belysning och eluttag. Här finns också tvättmaskin och torktumlare alt. kombimaskin i små lgh, laminerad bänkskiva, väggskåp i betonggrått, vikbar duschvägg i klarglas, elansluten  handdukstork.


WC/Dusch

Golvet är i schackrutigt klinker i vitt och mörkgrått och väggar av vita kakelplattor. Fast takarmatur som belysning och utrustat med golvstående WC, handfat i vitt, förekommer även med kommod målad i betonggrått, handtag i krom, spegelskåp med belysning och inbyggt eluttag, duschvägg i klarglas, elansluten handdukstork. I vissa badrum, vattenburen handdukstork.

Balkong

Balkongerna har vitmålad undersida och svarta pinnräcken av aluminium. Takterrasser har golv av trätrall. I hus D vån 7, 8 är golven på balkongerna av trätrall och räcke med röktonat glas med en överliggare i oljad teak. Den gemensamma takterrassen på hus C beläggs med plattor.

Parkering

57 P-platser i P-huset Anna. 
13  P-platser under en upphöjd gård, varav fyra handikappanpassade.
Det finns även två bilpoolsbilar av Teslamodell.

Rum

Golv i vitmattlackerad trestavsparkett i ask, vertikala radiatorer i fönsternischerna och fönsterbänkar är i mörkgrå kalksten. Garderober med vita dörrar/luckor enligt planlösning.

Hall

Golv i ljusgrått klinker närmast dörr, vitlackerad trestavsparkett i ask och vitmålad sockel. Väggarna målas vita alt. gråvita. Hallen är utrustat med hatthylla, garderober och skjutdörrsgarderober enligt planlösning.

Internet

Mediacentral för IP-telefoni, data och digitalteve i varje lägenhet.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Höst 2018
 • Byggstart

  2019
 • Inredningsval

  Höst 2019
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Sommar/höst 2021

Unika bostadsrätter i Malmös citykärna

Brf NEO Davidshall är nybyggda bostadsrätter i det gamla polishuset vid Davidshallstorg i Malmö. På sommaren skuggar de stora platanerna delar av torget. Här kan du beundra några av Malmös finaste exempel på den både sparsmakade och lekfulla byggnadsstil som kallas 20-talsklassicism eller Swedish Grace.

Det är nära till restauranger och nöjen, parker och kultur. På torget finns många små butiker, från barberare till grönsakshandlare. Det finns flera små butiker, barberare och tatuerare i kvarteren och vill du mixa din egen smoothie köper du frukt och bär hos grönsakshandlaren utanför porten.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till