Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Solkatten

Om projektet

Bostadsrätter i Södra Råbylund i Lund

I sydöstra Lund växer en ny stadsdel fram, Södra Råbylund. Här planerar vi för 23 radhus med natursköna omgivningar. Inflyttning våren 2019. Alla radhusen är nu sålda.

Lägenhetsväljare

Klicka här eller på bilden ovanför för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se vilka lägenheter som är till salu samt planlösningar, priser och avgifter för samtliga lägenheter i projektet.

Bostaden

Här i härlig lantlig miljö planerar vi att bygga 23 vackra och praktiska radhus med gröna och natursköna omgivningar. De flexibla bostadsrätterna kommer att ha 45 rum och kök fördelade på 111,5149,5 kvadratmeter och de vackra husen smälter in väl i de trevliga omgivningarna. Det gröna kommer att vara i fokus i Brf Solkatten där den trevliga lummiga gården verkligen hamnar i centrum. Här kommer du dessutom att ha tillgång till en alldeles egen odlingslott. Intilliggande grönytor bidrar också till att skapa en boendemiljö som öppnar för gemenskap och trivsel.

Området

Även om du bor i en härlig bymiljö har du nära till mycket. Lunds centrum når du på cirka en kvart oavsett om du ta bussen eller cyklar. Lokal service finns på nyligen ombyggda Linero centrum, som enkelt nås via gång- och cykelbana under Dalbyvägen. Här finns tillgång till livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, och bibliotek med mera. Motorvägen E22 ligger bara ett par minuter bort och gör pendling till andra orter i regionen enkel.

Läs mer

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Sommar 2017 Dot
 • Icon Säljstart Sommar 2017 Dot
 • Icon Byggstart Vinter 2017 Dot
 • Icon Inredningsval Vår 2018 Dot
 • Icon Inflyttning Vår 2019 Dot

Projektfakta

Information

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Inredningsval

  Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt genomarbetade inredningsprogram och de fina möjligheter du har att påverka utseendet på din nya bostad.

  >> Inredningsval för Brf Solkatten

 • Toggle

  Informationsbrev

  Informationsbrev om hur köpprocessen går till och vad som händer under sommaren.

 • Toggle

  Bofakta

 • Toggle

  Kostnadskalkyl

 • Toggle

  Stadgar

 • Toggle

  Erbjudande från Sparbanken Skåne

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält