Såld
Såld

Objekt 1101 i Brf Körsbärslunden

Bostadsfakta

Rum 1 rum och kök
Area 36 kvm
Avgift 2 505 kr/mån
Våning 1 av 8
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Körsbärslunden

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Kontakt

Bostäderna

Försäljningen av lägenheterna i Brf Körsbärslunden är igång. Det är först till kvarn som gäller så se till att anmäla ditt intresse redan idag!

Vill du lära dig mer om hur ett köp i Brf Körsbärslunden går till kan du läsa om köpprocessen här.

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  Byggnation pågår
 • Säljstart Förtur

  Okt/nov 2019
 • Säljstart

  Okt/nov 2019
 • Inflyttning

  Mars 2021

Nära till skolor, aktiviteter och butiker

Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.

Anmäl intresse till Brf Körsbärslunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.