Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Guldspiran

Om projektet

Bostadsrätter i Holma i Malmö

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Guldspiran!

Flexibla lägenheter i Holma

Mitt i Holma kommer nu Holma Torg att växa fram med tre nya bostadshus, butiker, mötesplatser, och verksamheter. Riksbyggen kommer att bygga ett av bostadshusen, bestående av 21 lägenheter med bostadsrätt.

De ljusa lägenheterna kommer att bli flexibla och det kommer finnas möjlighet att välja till om man till exempel vill ha ett extra sovrum eller köket som ett eget rum. Självklart kommer alla lägenheter också att ha en egen trivsam balkong och de i de större lägenheterna finns också en gästtoalett. Allt för att du ska trivas i ditt nya boende!

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Läs mer

Stadsdelen Holma byggdes i mitten av 1970-talet. Här finns både bostadsrätter och hyresrätter och området kännetecknas av de stora bilfria ytorna och av de härliga grönskande gårdarna.

I Holma blir man också granne med Hyllie-området där norra Europas största shoppingcenter Emporia nu slår upp portarna. I nya Hyllie kommer det även att byggas en helt ny internationell skola.

Om man vill bege sig till Malmös centrala delar kan man använda de fina cykelvägarna, åka med lokalbussen eller ta bilen. Oavsett vad man väljer ligger city bara ca 10-15 minuter bort. Behöver man ta sig till Köpenhamn eller andra orter ligger närmsta citytunnelstation i Hyllie. Därifrån når man också enkelt Malmö Centralstation och sedan hela Öresundsregionen.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Visningslägenhet Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Inflyttning Dot

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Henrik Persson Säljare