Kommande
Kommande

Brf Äppellunden

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi att bygga 45 familjevänliga radhus. Moderna hem i 1,5 respektive 2 plan med möjlighet för dig och familjen att skapa precis det hem ni drömmer om.

Fakta

Lägenheter 45
Status Kommande

Visningar

Kontakta Henrik för mer information.

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Vellinge

I Brf Äppellunden finns både tid och rum. Speciellt för barn och föräldrar. Rum att bo i, leka i, umgås i, lära i och växa i. Tid att umgås med familjen, hitta nya vyer, ny kreativitet och kraft att skapa lite mer vardagsmagi.

I Vellinge, lika nära lantlig idyll som centrum, planerar vi att bygga 45 familjevänliga radhus. Moderna hem 1,5 respektive 2 plan med möjlighet för dig och familjen att skapa precis det hem ni drömmer om. 

Ett av Vellinges barnsligaste läge

Lantlig känsla direkt utanför dörren, förskolan och skolan nära, kompisarna på gatan, naturen som bjuder in till fantastisk lek och närheten till ridhuset, golfen, vackra joggingrundan, idrottshallen och många nya vänner ger möjlighet till roliga aktiviteter för lillasyster, storebror, mamma och pappa.

I Brf Äppellunden bor du i en lättskött bostadsrätt i ett nybyggt kvarter. Ett unikt boende för dig som uppskattar bostadsrättens bekvämlighet men också vill ha villaboendets privatliv och frihet. Här får familjen plats att växa och utvecklas i en miljö som lockar fram barnasinnet och omfamnar allt som man behöver för att må bra. Tid och rum.

Kvarteret kommer att ligga granne med hagar, fält och vacker åkermark som ger fina utblickar. Här bor både den rofyllda bykänslan och möjlighet till socialt umgänge.

Lika barnvänligt som vuxenvänligt

Boendet i Brf Äppellunden blir både barnvänligt och vuxenvänligt. Sätt gps:en på Olsgårdsgatan och du ska hitta hem. Se möjligheternas boende och känn frihetens vind på plats. Det finns ingen tid att vänta. Det är här, i nya rum, ni kan skapa nya rötter, som ska växa starka i skånska myllan, för att i framtiden både hålla för solsken och vind.

När du flyttar in är allt nytt och fräscht, ingen annan har bott här tidigare. Köket är fullt utrustat med allt du behöver och vardagsrummet väntar på alla släkt­kalas, vardagliga pysselstunder, netflixpauser och alla nya familjestunder och under.

I Brf Äppellunden gör vi rum för det viktiga. Välkommen in!

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Vår 2023
 • Byggstart

  Sommar 2023
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Sommar 2025

Anmäl intresse till Brf Äppellunden

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till