Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Vasalunden

Om projektet

Bostadsrätter i Linköping

I Brf Vasalunden bor du bland kvarterskrogar, sekelskifteshus och mysiga parker. Mitt i Linköping men ändå grönt, lugnt och avskilt. Det är ett tidigare parkområde som nu blir bostadsrätter och känslan kommer att vara kvar när vi är färdiga.

Slutsålt!

Brf Vasalunden är nu slutsåld och under byggnation. Beräknad inflyttning är i december 2016.

Nästa bostadsprojekt i Linköping som planeras är Brf Rosenhäll. 

Läs mer och anmäl intresse här! 

Med standardnivå menar vi toppkvalitet

Med Brf Vasalunden skapar vi tre punkthus med 4–5 våningar kring en gemensam innergård. Som standard får du tvåstavsparkett i alla rum, balkong, helkaklade badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme, garderober med skjutdörrar och givetvis bredband via fiber. För dig som vill ha mer än så finns det fem takvåningar med terrass att välja bland.

Läs mer

Du bor mitt i den livliga staden, men tack vare den välplanerade arkitekturen har både innergården och lägenheterna god ljudklassning. Så ta gärna en lugn fika med familjen på innergården innan ni går vidare ut på staden. Vi vet att du även kommer att uppskatta garaget som ligger under innergården. Dit kommer du enklast genom att ta hissen. På väg till bilen passerar du lägenhetsförrådet där du tar med golfbagen, skridskorna eller det som passar bäst för dagen.

Brf Vasalunden, Linköping och hela Europa. Med det här läget har du allt det viktiga i ditt liv i närheten. En egen stad, mitt i staden.

Bilder

Karta & närområde

Brf Vasalunden

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Ekonomisk plan

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält