Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Karlavagnen

Om projektet

Bostadsrätter intill Vasaparken i Norrköping

Alla lägenheter är sålda i Brf Karlavagnen!

Strax utanför stadskärnan, intill Vasaparken ligger Brf Karlavagnen. 51 lägenheter med ekparkett, inglasade balkonger och rostfria vitvaror från Siemens. Mellan de tre husen har vi skapat en gemensam grön innergård. Bilen parkerar du i det underjordiska garaget. 

Läs mer

Om bostäderna

Brf Karlavagnen erbjuder 51 lägenheter med 2–4 rum och kök, i storlekarna 55–111 kvadratmeter, fördelat på tre hus i 5–6 våningar. Som standard får du ekparkett i alla rum, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, inglasad balkong och givetvis bredband via fiber. Alla fyror har dessutom ytterligare en balkong och en separat toalett. För dig som vill ha mer än så har vi skapat två takvåningar med terrass.

När du köper en bostadsrätt från Riksbyggen vet du alltid vad du får. Det vi kallar standardnivå är ingenting annat än noga utvalda material och tillbehör. I Brf Karlavagnen betyder det att alla lägenheter har fullt utrustade Marbodalkök och inbyggda rostfria vitvaror – som induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn – från Siemens. Köksluckorna har dämpning och på undersidan av överskåpen har vi monterat energisnål LED-belysning.

Det är vad alla lägenheter erbjuder. Men en av de stora fördelarna med att köpa en ny lägenhet är att du själv kan vara med och sätta din egen prägel på den. Kanske nöjer du dig med att välja färg och tapeter till de olika rummen och kakel till badrummet, eller möjligtvis vill du ha någonting mer.

Lite avsides men ändå centralt

Brf Karlavagnen ligger vid Ljurafältet, en kilometer söder om stadskärnan, och är ett många områden i Norrköping som fortsätter att växa. Den utbyggda spårvägen och de utökade cykel-­ och gångvägarna gör att du lika lätt tar dig in stadskärnan – med sina 150 butiker och restauranger – som söderut, till Mirum galleria och badplatsen vid Ensjön. I närområdet finns mataffärer med post och ett antal mindre restauranger och butiker. Inom gångavstånd har du även Centralbadet, Konstmuseet och Stadsbiblioteket.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!