Brf Inre Hamnen

I den nya stadsdelen Inre hamnen i Norrköping planerar Riksbyggen för tre bostadsrättsföreningar och omkring 150 nya bostäder. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norrköping
 • 50 lägenheter

Brf Inre Hamnen

I den nya stadsdelen Inre hamnen i Norrköping planerar Riksbyggen för tre bostadsrättsföreningar och omkring 150 nya bostäder. Välkommen till din nya verklighet!

 • Norrköping
 • 50 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (10 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter vid Inre hamnen i Norrköping

I den nya stadsdelen Inre hamnen i Norrköping vill vi skapa tre bostadsrättsföreningar och omkring 150 nya bostadsrätter i Norrköping.

Bostadsrätter i Inre hamnen i Norrköping

Meta från soffan i vardagsrummet. Ta en morgontur med kanoten utanför köksfönstret. Odla jordgubbar på taket. Arrangera grillfest runt uteköket. När vi öppnar dörrarna till de nya bostäderna i Inre hamnen är det med utgångspunkt från dagens hamnområde. Lyftkranar, järnvägsspår och containrar. Tegelbyggnader och rostiga plåtfasader. Gult, orange, blått, rött, grönt och turkost. Färgstarka kulörer som får stadsdelen och Norrköping att utmärka sig.

Vi har även tittat ut i Europa och inspirerats av stadsomvandlingsprojekt i bland annat Köpenhamn och Amsterdam. Resultatet blir något som på samma gång är både svenskt och osvenskt.

Stål, betong och aluminium möter trä, glas och grönområden. Kanaler ringlar sig genom området och vidare ut i Strömmen. Stilrena, tysta bostäder samsas med kooperativa tankar kring hållbarhet. Varför äga allt själv när du kan låna verktyg i den gemensamma verkstaden och använda föreningens cykel- och bilpool?

Hoppa i båten direkt från uteplatsen och cykla rakt in i trapphuset till cykelparkeringen. Här lyfter vi det vardagliga och tänjer på gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hem.

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Nio byggaktörer – 2 000 bostäder

Det stora projektet Inre hamnen betyder mer än att Norrköping får 2 000 nya bostäder vid vattnet. Tillsammans med åtta andra företag och Norrköpings kommun är Riksbyggen med och skapar en ny stadsdel. Visionen är att få fram en färgstark mosaik av människor, stadskajer och cityliv som lyfter Norrköping till en ny, internationell nivå.

Tre projekt med bostäder i Norrköping

Med Inre hamnen planerar Riksbyggen att bygga bostadsrätter i tre etapper. Även om det är för tidigt att berätta om detaljerna siktar vi på en bred målgrupp. Det unga paret som skaffar sin första bostad, barnfamiljen som behöver mer plats och de äldre som just har sålt villan.
Vi planerar för balkonger, uteplatser och takterrasser. Gemensamhetslokaler för föreningsmöten och fester. Övernattningslägenheter för vänner på besök.
I den nya stadsdelen planeras det även för skolor, kontor, utegym, affärer, restauranger och kaféer. Under 2018 tas de första synliga stegen när Norrköpings kommun bygger vägar, parker och kajpromenader.

Om arkitekterna

Till vår hjälp har vi White arkitekter, med kontor i bland annat Linköping. De är vana större omvandlingsprojekt och hjälper exempelvis till med flytten av Kiruna kommun.

Vi har också anlitat det danska arkitektkontoret Tegnestuen Vandkunsten som är kända för sin dynamiska och hållbara arkitektur. Bland annat har de varit med och byggt vattennära projekt i Köpenhamn och Oslo.

 Följ arbetet i Inre hamnen via Webbkamera

Följ utvecklingen av Inre Hamnen i Norrköping

Följ utvecklingen av Inre hamnen på Norrköpings kommuns hemsida!

Området

Ny del av innerstaden

Med attraktivt läge vid vattnet och på gångavstånd till dagens och morgondagens resecentrum växer en ny del av innerstaden fram i Norrköping. I Inre hamnen skapas en härlig stadsmiljö med en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål. Här planeras för badplatser, småbåtshamn och nya kanaler kommer att sträcka sig in i området och ge en skön vattenkontakt i stadsdelen.

Anmäl intresse till projektet Brf Inre Hamnen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Maria Drott

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp