Ledig
Ledig

Objekt 0018 i Brf Glanskogen

Bostadsfakta

Rum 5 rum och kök
Boarea 116 kvm
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Glanskogen

Visningar

Gör en intresseanmälan genom att klicka på ”Anmäl intresse”. Då får du löpande information om bostadsprojektet.

placeholder

 • Planering pågår

  Vinter 2021/2022
 • Säljstart

  Prel. höst 2022
 • Byggstart

  Vår 2023
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Shopping, kultur och idrott

Tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger. Om du kör bil från Svärtinge till Norrköping  (riksväg 51) tar resan 15 minuter och går genom skog och åkrar tills stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping ligger vackert vid Motala ström och har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara några saker som kännetecknar Norrköping.

Platinum cars arena ”Parken” är hemmaarenan för IFK Norrköping och lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva.

I utkanten av staden ligger Kolmården som är Sveriges största djurpark. Där finns det allt från lejon och giraffer till nordiska djur,  samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanskogen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till