Såld
Såld

Objekt 0004 i Brf Glanbacken

I detta sjönära parhus med flexibel planlösning, finns allt man kan önska. Generösa sällskapsytor och öppen planlösning. Kök från Vedum och rostfria vitvaror. På övervåningen väljer du själv om du önskar 2, 3 eller 4 sovrum. Alla hus har trädgård och plats för två bilar, varav den ena i carport med tillhörande förråd. Allt för ett praktiskt liv i Svärtinge skogsbacke.

Bostadsfakta

Rum 5 rum och kök
Area 116 kvm
Avgift 5 220 kr/mån
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Glanbacken

Välkommen på visning!

Välkommen på visning i vårt möblerade visningshus på Stensötavägen.

Charmiga radhus/parhus om 5 rok

I detta välplanerade radhus/parhus om 5 rum och kök finns allt man kan önska. Generösa sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustad med moderna vitvaror från bosch, bra arbetsytor och förvaring.

Sovrummen är placerade på övervåningen tillsammans med ett rymligt badrum, klädkammare och allrum. Från vardagsrummet på entréplan kliver du ut på en generös uteplats i härligt läge med trädäck, och vidare ut till trädgården.

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  September 2021
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

   

Nära grönområden och stadspuls

Svärtinge ligger mittemellan Norrköping och Finspång. Perfekt för den som inte vill välja mellan naturnära och stadsnära. Här välkomnar den glittrande sjön Glan bad, fiske, olika vattensporter och mycket mer. Dessutom finns alla möjligheter till långa promenader i Kolmårdsskogen. I Brf Glanbacken bor du nära till skola, den nybyggda idrottsanläggningen och till mataffär. I området står lugnet och naturen i centrum – men stadspulsen är aldrig längre bort än 15 minuter. Och bara tio minuter från Svärtinge ligger Ingelsta shopping, ett köpcentrum som utöver shopping erbjuder nöjen och en mängd olika restauranger.

Kultur och idrott

Från Svärtinge är det ca cirka 15 minuters bilfärd till Norrköping. Resan går genom skog och åkrar innan stadens utbud av kultur, nöjen och shopping breder ut sig. Norrköping, som ligger vackert vid Motala ström, har något för alla. Kaféer, butiker, studentliv och naturreservat är bara något av allt det som kännetecknar Norrköping. Östgötaporten är hemmaarenan för IFK Norrköping som lockar tusentals supportrar. För sportintresserade ungdomar arrangeras Stadium Sports Camp varje sommar med över 20 olika sporter att utöva. I utkanten av staden ligger Kolmården, Sveriges största djurpark. Där finns allt från lejon och giraffer till flera nordiska djur samlade på en och samma plats.

Anmäl intresse till Brf Glanbacken

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till