Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Planerat

Brf Hangaren

Om projektet

Bostadsrätter vid Södra ladugårdsängen

Riksbyggens tidigare etableringar på och kring det gamla flygfältet vid Ladugårdsängen, utanför Örebro, visade sig bli riktiga framgångssagor. Brf Hangaren blir vårt nästa projekt där vi planerar 59 lägenheter mellan ett till fyra rum och kök, alla med balkong eller uteplats.

Moderna och ljusa bostäder med balkong

Brf Hangaren består av två byggnader. I Hus 1 planerar vi för smarta, yteffektiva ettor och tvåor. I Hus 2 planerar vi för större treor och fyror. Gemensamt för alla bostäder är den öppna planlösningen, den extra takhöjden och stora fönster som ger fantastiskt ljusinsläpp. Samtliga lägenheter har härliga balkonger i olika storlekar.

I Hus 1 har vi valt ett trendigt kök från Marbodal i en underbar ljus lindblomsgrön färg och i Hus 2 går köket i grått och har en mer klassisk touch. De väl tilltagna badrummen är fullt utrustade med takdusch, kommod, förvaring och tvätt och torkutrustning.

Husen håller en hög standard och är byggda med material av god kvalité. Båda byggnaderna harmoniserar fint med omgivningen och arkitekten har lyckats mycket väl med uppgiften att skapa en ny trivsam stadsdel utifrån de förutsättningar det oexploaterade området bjuder på. Genom att använda olika material, färger och höjder på huskropparna har en levande bebyggelse och stadsbild vuxit fram i harmoni med parken Hagen som ligger i direkt anslutning till Hangaren.

Situationsplan

'

Öppna situationsplanen för Brf Hangaren (pdf)

 

Läs mer

Situationsplan

'

Öppna situationsplanen för Brf Hangaren (pdf)

 

Närhet till centrum och natur

Det är inte svårt att förstå varför området på kort tid blivit ett av Örebros mest omtyckta och populära. Här är det nära till både centrum och universitetet. På bara tio minuter tar du dig enkelt på cykel till stationen där både tåg och bussar stannar och utgår från. Ett stenkast från den nya stadsdelen finns också äventyrsbadet Gustavsvik med både pooler och gym där du kan koppla av efter en lång fullspäckad vecka.

Föredrar du en promenad eller en löparrunda på fina stigar i skogen är det inte långt till Sörbyskogens välskötta spår. Det finns flera förskolor och skolor på gångavstånd. Brf Hangaren lämpar sig lika bra för barnfamiljen som studenten och det äldre paret som just sålt villan till förmån för något mindre och mer lättskött.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

 • Icon Planerad Dot
 • Icon Säljstart Förtur Dot
 • Icon Säljstart Dot
 • Icon Inredningsval Dot
 • Icon Byggstart Dot
 • Icon Inflyttning Höst 2019 Dot

Projektfakta

Projektinfo

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Preliminära planlösningar

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält