Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Dubbelbeckasinen

Om projektet

Bostadsrätter i Norra Ormesta i Örebro

Alla lägenheter är sålda i Brf Dubbelbeckasinen!

Lägenhetsväljare

Klicka på bilden för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se priser, planlösningar och avgift för samtliga lägenheter i projektet.

Öppna lägenhetsväljare för Brf Dubbelbeckasinen

Vill du också bo granne med natursköna Oset?

Sensommaren 2017 står de två husen i Brf Dubbelbeckasinen klara för inflyttning.

Med det spektakulära läget och den fantastiska utsikten över naturen och sjön har det varit självklart för oss att satsa på stora fönster och rejält tilltagna balkonger i samtliga lägenheter.

Storleken kommer att variera mellan 2 och 4 rok de minsta 60 kvm och de största 85 kvm. Vissa kommer att ha dusch och andra badkar. Gemensamt för samtliga är den eleganta vitpigmenterade ekparketten, de stora grå granitkeramikplattorna och det stilrena vita köket. Rostfria vitvaror från Siemens är standard liksom kommod i badrummet.

Läs mer

Orörd natur som lockar

Naturreservatet Oset är sedan länge ett populärt utflyktsmål för friluftstörstande och fågelskådande besökare. Djurlivet är rikt och fågeltornen flera, den orörda naturen lockar med sitt lugn och sin skönhet. På sommaren finns härliga promenadstråk och om vintern, när isen breder ut sig över vattnet, öppnar möjligheterna för vintersporter som skidåkning och långfärdsskridskor upp sig. Långa upptrampade stigar skär genom området och lockar till både sköna kvällspromenader i solnedgången och härliga joggingturer med perfekt underlag.

Nära men ändå avskilt

"Utanför stan men ändå nära till allt" är en ekvation som inte alltid går ihop. Därför tror vi att många väljer bort ett boende utanför stadskärnan. Men i och med våra byggen, först Brf Enkelbeckasinen och nu Brf Dubbelbeckasinen, ställs detta antagande på ända.

På landet vid Hjälmarens strand, med Osets vackra och orörda naturreservat som närmsta granne, är det bara 3 km till Örebro citys sprudlande kommers. Du tar dig lätt via en skön promenad eller en kort cykeltur till affärer, restauranger, kultur och annat som står till buds. Åker du hellre kommunalt ligger busshållplatsen bara ett stenkast bort.

Här får du det bästa av två världar och du behöver inte avstå från något.

Barnomsorg och skola ett stenkast bort

Att bo en bit utanför stan med barn är lockande. De små liven har ofta mycket spring i benen och uppskattar stora ytor att röra sig på. Naturen är också, med sin mångfald i flora och fauna, en lärorik och förhållandevis spännande plats att växa upp i närheten av. För att ett sådant boende ska fungera smidigt och livspusslet ska vara lätt att lägga krävs att skola och barnomsorg finns i närheten. Från Brf Dubbelbeckasinen är det bara några hundratals meter till förskolan och inte långt därifrån ligger också Almbyskolan som erbjuder åk 1–9.

Bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

Rumsbeskrivning