Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Vallan

Första etappen av bostäder i Kronandalen. En centrum- och naturnära stadsdel i Luleå och en förening med bilpool och smarta cykellösningar. Välkommen till din nya verklighet!

 • Kronandalen
 • 90 lägenheter

Brf Vallan

Första etappen av bostäder i Kronandalen. En centrum- och naturnära stadsdel i Luleå och en förening med bilpool och smarta cykellösningar. Välkommen till din nya verklighet!

 • Kronandalen
 • 90 lägenheter
Planerat

Kontakt

Säljare
Anna Marklund

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (5 st)

 • Planerad

  2017
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

   

Om projektet

Bostadsrätter i Kronandalen

Brf Vallan är vår första etapp av bostäder i Kronandalen i Luleå där vi planerar 90 bostadsrättslägenheter. Här kommer du kunna ta del av bilpool och smarta cykellösningar. Planerad säljstart hösten 2019.

Ett hållbart boende i Luleå

Här planerar vi yteffektiva lägenheter med genomtänkta detaljer. Inbjudande gemensamma utrymmen i husen och på gården gör att det blir ett boende att trivas i.

Även om vi är i planeringsskedet vet vi att hållbarhet blir en röd tråd genom kvarteret, husen och lägenheterna. Att hållbarhet är viktigt för oss när vi planerar nya områden är inget nytt. Exempelvis bygger vi alltid certifierade hus enligt Miljöbyggnad nivå Silver samt genomför en ekosystemtjänstanalys, vilket innebär att vi undersöker hur vår byggnation påverkar ekosystemet på den lokala platsen.

Dessutom kommer de som flyttar in i en nyproducerad bostadsrätt i Brf Vallan kunna dra nytta av våra genomtänkta mobilitetslösningar som exempelvis innebär bilpool och smarta cykellösningar i föreningen.

Läs mer

 

Området

En centrum- och naturnära stadsdel

Kronandalen är en del av Luleås nya område Kronan – en centrum- och naturnära stadsdel som erbjuder blandade och moderna boendeformer. Kronandalen ligger i den nordöstra delen av Kronan med infart från Bensbyvägen. Här planeras för ett stadsdelscentrum, två parker och ett vård- och omsorgsboende.

Kronanområdets nybyggda och moderna skola Tallkronanskolan (F-6) invigdes under augusti 2017 och byggnationen av den intilliggande sporthallen, Kronanhallen, pågår.

Intill området ligger populära Ormberget som erbjuder friluftsaktiviteter under både sommar och vinter. Längs Bensbyvägen finns en gång- och cykelväg som tar dig till Lulsundsbadet, centrum eller de andra bostadsområdena i närheten av Kronan. På Bensbyvägen finns även hållplatser för busslinje 2 och 3.

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Brf Vallan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Anna Marklund

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp