Såld
Såld

Objekt 0131 i Brf Midnattssolen

Yteffektiv 3:a om 67,5 kvm med öppen planlösning och balkong i soligt söderläge. Lägenheten har genomgående hög standard med ekparkettgolv, kök från Ballingslöv och helkaklat badrum. Köket är utrustat med diskmaskin och i badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme, bredband, grundutbud av tv-kanaler samt fast avgift för IP-telefoni. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Prel. inflyttning hösten 2020.

Bostadsfakta

Rum 3 rum och kök
Area 67,5 kvm
Avgift 3 889 kr/mån
Våning 3 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Midnattssolen

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta mäklaren för mer information.

Om bostaden

Kök
Kökssnickerier från Ballingslöv, vita släta luckor. Vitt kakel ovan köksbänk. Bänkskiva i laminat. LED-spotlights under väggskåp. Rostfri diskbänk. Väggskåp förberett för mikro. Vitvaror från Electrolux, bland annat induktionshäll och inbyggnadsugn, samt diskmaskin.

Bad
Helkaklat badrum med grå klinker och komfortvärme. Tvättställ, spegelskåp med LED-belysning. Dusch med vikbara duschväggar i klarglas. Vitt väggskåp och bänkskiva i laminat. Tvättutrustning från Electrolux med kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför.

Rum
Golv i 3-stavs mattlackad ekparkett. Fönsterbänkar infällda i sten Azul Cascais. Vita släta innerdörrar. Vita garderober placerade enligt bofaktaritning.

Parkering
38 carportplatser med motorvärmare och däck-/cykelförråd
15 markparkeringar
Översikt över parkeringsplatser 

Förråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Det finns även förrådsutrymme i framkant av carporten.

Hall
Klinker i grått på 1 kvm, annars ekparkett. Kapphylla, garderob och centralskåp för el och media.

Internet
Mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV.

Allt om Brf Midnattssolen

Allt om Brf Midnattssolen

 • Planerad

   
 • Säljstart

  Juni 2018
 • Byggstart

  Vår 2019
 • Inflyttning

  Oktober 2020

En levande stadskärna

I ett högt och ljust läge kommer ett nytt bostadsområde och den nya stadsdelen "Repis" att växa fram. Här ska det skapas en tät och levande stadskärna med småstadens alla kvalitéer och friluftsaktiviteter du kan tänka dig. Brf Midnattssolen ligger på gångavstånd till centrum med skidbackar, fiskevatten och vandringsleder utanför dörren.

I Gällivare pågår just nu en stor stadsomvandling. Malmberget ska flyttas och två samhällen ska bli ett. Visionen för framtidens Gällivare är att bli en levande stadskärna där stad möter vildmark. Med Dundret i fokus ska vara lika enkelt att ta sig ut i backen som in till stan för en helkväll med middag och bio. 

Anmäl intresse till Brf Midnattssolen

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.