Reserverad
Reserverad

Objekt 4202 i Brf Lokstallet

Inflyttningsklar! Här är en rymlig 3:a på 95 kvm. Här finns allt man kan önska sig, två rymliga balkonger åt två olika väderstreck. Stora gemensamhetsutrymmen med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora sovrummet har bra förvaring och dessutom en privat toalett. Nyproducerad, målade vita väggar, Kärhs ekparkett, vitvaror från Bosch och för att inte glömma ett kök från Vedum. Helkaklade badrum med spotlights som har dimmerfunktion.

Bostadsfakta

Pris 2 979 000 kr
Rum 3 rum och kök
Area 95 kvm
Avgift 3 717 kr/mån
Våning 3 av 5
Status Reserverad
Bostadsprojekt Brf Lokstallet

Välkommen på privat visning

Du är välkommen att kontakta ansvarig säljare och boka en privat visning. I dagsläget har vi inga öppna visningar.

Om bostaden

I Brf Lokstallet ägnar vi lite extra uppmärksamhet åt dig som vill cykla och sätter stort fokus på cykelparkeringar. Det kommer att finnas många cykelparkeringar i föreningens garage men även på den gröna innergården gör vi plats för cyklarna. Men vi glömmer inte bilen, även om den inte behövs för att röra dig i staden kan den ju komma väl till pass för andra resor. Det finns 48 garageplatser, två MC-parkeringar i garage och 25 parkeringsplatser ute i föreningen.

 • Planerad

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Visningsbostad

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Februari 2020

Bostadsrätter mitt i Växjö

Här hittar du bostadsrätter mitt i Växjö nära shopping, nöjen och kommunikationer. Lägenheterna är fördelade på ett till fem rum och kök, alla nyproducerade, moderna och citysmarta.

Anmäl intresse till Brf Lokstallet

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.