Anmäl intresse
Anmäl intresse

Kv Tranan

På en plats som förut innehöll en bilverkstad, bilförsäljningsfirma och bensinpumpar kommer nu ett nytt kvarter växa fram. Vi river det gamla och förvandlar kvarteret med nya hållbara och vackra byggnader innehållande bostäder istället. Kvarteret ligger centralt och har gångavstånd till allt som Kalmar stad har att erbjuda.

Bostadsfakta

Lägenheter 200
Status Planerat

Visningar

Kvarteret Tranan är i planeringsstadiet därför har vi inga visningar ännu.

Kontakt

Karin Hoberg
Sälj- och marknadsansvarig

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser som t ex arbetslöshet och sjukskrivning. Tillträdesdagen kan flyttas fram upp till tre månader om försäljningen av din nuvarande bostaden dröjer.

Vår trygghetsfilosofi

Nya bostäder i Kalmar

Ett kvarter som kanske inte var så vackert att titta på innan kommer vi förvandla till en plats där man vill leva och bo på. När vi bygger nytt så lyssnar vi till naturen runt omkring oss. Vi gör ekosystemsanalyser och bygger på ett sådant sätt att vi tillför mångfald på platsen. Även här kommer vi att bygga hållbart. Vi skapar lösningar inte bara för minskad miljöpåverkan utan även för social gemenskap och hållbar ekonomi. Vi anser att Hållbarhet är stort. Och litet.

Vi planerar för cirka 200 nya bostäder och nu vill vi veta vad just du tycker är viktigt i ditt nya hem. Hur vill du att den ska utformas, storlek, gemensamma ytor och många andra frågor finns att besvara i enkäten nedan. Genom att hjälpa oss att svara vad just du tycker hjälper du oss att bygga för just dig, och det är ju det som är tanken med att bygga nytt.

Till enkäten

Enkäten går att besvara fram till 31 augusti 2020.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

   

Om området

I kvarteret Tranan bor du i Norrgård mellan Getingen och Malmen i Kalmar - mitt i stadskärnan med närhet till det mesta. Här finner du ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer samtidigt som du bor nära Linnéuniversitetet, universitetsbiblioteket och sporthallen. På promenadavstånd når du både hav och vacker natur i Kalmarsundsparken. Kalmar centralstation ligger också på ett bekvämt avstånd där du fortfarande bor en bra bit bort från järnvägsspåret och dess höga ljud från tågen.

Anmäl intresse till Kv Tranan

Du kommer att löpande få information om vad som är på gång. Det är helt kostnadsfritt och utan förbindelser.