Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök
Slutsålt

Brf Solgläntan Ljusstaden

Om projektet

Bostadsrätter i Kalmar

Nu är alla lägenheter sålda i Brf Solgläntan!

Lägenhetsväljare

Klicka på bilden för att komma till lägenhetsväljaren där du kan se priser, planlösningar och avgift för samtliga lägenheter i projektet.

Öppna lägenhetsväljare för Brf Solgläntan

Om projektet

Brf Solgläntan kommer att ha 39 lägenheter med villakänsla på 2-5 rum och kök. Bostadsrätter på 5 rum och kök hör inte till vanligheterna, men här har vi tänkt på den moderna familjen där alla vill ha sitt eget rum. Lägenheterna har genomtänkta och praktisk ytor och dessutom Walk in closet för dig som kanske har extra många skor.

Huset byggs som ett terasshus vilket ger alla lägenheter fantastiska, generösa uteytor, alla i solläge. Eftersom de byggs i terrass har du bara himlen ovanför huvudet. I marklägenheterna får du radhuskänsla med en egen liten gräsmatta att sträcka ut benen på. Ingången till din lägenhet ligger på en loftgång, så du får en helt egen ytterdörr.

Läs mer

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Så mycket mer på köpet

Det riktigt unika är alla de extra ytor som du får på köpet. I de två entréerna skapar vi loungekänsla med sittgrupper och plats för att läsa en tidning, vänta eller bara slappa och prata med grannarna. I den ena av de två entréerna bygges husets eget gym med träningsmaskiner, varje lägenhet får egen nyckel så du kan träna när det passar dig. I direkt anslutning till detta bygger vi ett lekrum för de små. Med bara en glasvägg emellan kan du se på när barnen leker medan du själv spurtar på löpbandet.

I den andra entrén skapar vi utrymmen för dina intressen. Ett gemensamt hobbyrum för den som vill pyssla, snickra eller sy, allt sånt som du kanske inte har möjlighet att göra i din lägenhet. Vi skapar också ett fixarrum, ett rum fullt med möjlighet till att skruva med cykeln inför träningen eller spola av barnvagnen efter en lerig skogstur. Här kommer även finns möjlighet att hyra ett extra förråd för t.ex. en fincykel. Många saknar idag en grovtvätt men här har vi tagit den gamla mattvätten till heders och ser till att bygga en grovtvättstuga.

I en stuga på gården finns den gemensamma festlokalen som både är rymlig och fullt utrustad. Här finns även en övernattningslägenhet att låna när släkten kommer på besök. Runt om på gården tänker vi på allt som du kanske vill kunna göra utomhus. Gräsmattor, grillplats och utrymmen för barnens lek och spel gör området vänligt och levande.

I en lite lugnare del av Kalmar!

Villor, radhus och flerfamiljshus ger området en blandad karaktär. Området andas vänlighet. Platser för lek och skoj, cykelvägar och lugn biltrafik gör Ljusstaden till ett bra område för de mindre. Dessutom finns ett nybyggt dagis i närheten. Skola, livsmedelsbutik och busshållplats finns på några minuters avstånd. På baksidan möter du en susande, avkopplande skog med promenadstråk. Du har 1,5 km till golfbana och lika nära till havet.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält
Therése Norbäcker Säljare