Bonum Brf Fredriksskans

På Fredriksskans i Kalmar växer en ny stadsdel fram med nyproducerade bostadsrätter. Här bor du på ett av Kalmars bästa lägen mitt i city med direktkontakt till vattnet.

Bonum Brf Fredriksskans

På Fredriksskans i Kalmar växer en ny stadsdel fram med nyproducerade bostadsrätter. Här bor du på ett av Kalmars bästa lägen mitt i city med direktkontakt till vattnet.

Planerat

Kontakt

Säljare
Karin Hoberg

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (8 st)

Om projektet

Bostadsrätter på Fredriksskans i Kalmar

Här planerar Bonum 35 lägenheter om två till fyra rum och kök för dig som fyllt 55 år. På Fredriksskans i centrala Kalmar växer en ny stadsdel fram på en plats där stad möter natur och hav. Det är ett av Kalmars bästa lägen mitt i city med direktkontakt till vattnet. Samtliga bostäder kommer att ha balkong eller uteplats.

Nya bostäder i Kalmar

De nya bostäderna har inriktningar för olika målgrupper och med blandade upplåtelseformer i två bostadsrättsföreningar varav den här blir en Bonumförening, Riksbyggens seniorboendekoncept som vänder sig till hushåll där minst en av de boende fyllt 55 år.

Den andra föreningen blir en Riksbyggenförening med lägenheter i storlek två till fem rum och kök. I båda föreningarna ligger stort fokus på tillgång till uteplats eller balkong och förslaget innehåller spännande balkonglösningar med tillgång till gemensamma uteplatser.

Riksbyggen uppför dessutom  45 hyresrätter med fokus på mindre lägenheter i storlek ett till tre rum och kök. Dessa ligger utmed Fredriksskansgatan och skapar en helt ny siluett ner mot citykärnans skyline. Välkommen att köpa lägenhet i det sociala och personliga Brf Fredriksskans!

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Planeten ska med

Byggnaderna kommer att certifieras med Miljöbyggnad Silver, vilket är ett svenskt system för certifiering av byggnader som premierar låg energianvändning, goda innemiljöer och granskade materialval. Utöver detta ställer nivån höga krav på dagsljusfaktorer i bostaden, ljudmiljö, behovsstyrda ventilationssystem och fuktsäkerhet. Det garanterar bra, ljusa och energieffektiva bostäder – och ett långsiktigt hållbart bostadsområde.

Bostäderna på Fredriksskans har också till uppgift att underlätta en mer hållbar livsstil för de boende bland annat genom förslag på odlingslotter på taken, effektiva cykelparkeringar och innovativa parkeringslösningar för bil. Men framförallt har det nya bostadsområdet fokus på den sociala hållbarheten och kvarteret är planerat utifrån människans behov av möten och aktiviteter. Området ska vara öppet för alla, året runt och vara en naturlig och självklar mötesplats för Kalmarborna och besökare.

Anmäl intresse till projektet Bonum Brf Fredriksskans

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika , det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Karin Hoberg

Bonumvärd

Bonumvärden sköter om fastigheten och erbjuder också individuell hjälp till alla boende. Du kan beställa tjänster som bonumvärden hjälper dig med.

Bonumvärden hjälper dig

Bo i bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta
Upp