Såld
Såld

Objekt 0030 i Brf Fabrikören

Bostadsfakta

Rum 2 rum och kök
Area 40 kvm
Avgift 3 296 kr/mån
Våning 1 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Fabrikören

Välkommen på visning

Söndag 1 november 15:30-16:00

Välkommen till vår visningslägenhet på Östra Torpagatan 5!

  • Byggstart

    Höst 2018
  • Säljstart

    Maj/Juni 2020
  • Inflyttning

    Början av 2021

Enkelt att leva ett aktivt liv

När man bor i Brf Fabrikören har man inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor man också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.

Anmäl intresse till Brf Fabrikören

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede.