Ledig
Ledig

Objekt 0012 i Brf Fabrikören

Väl tilltagen lägenhet om två rum och kök med balkong i härligt söderläge.

Bostadsfakta

Pris 3 395 000 kr
Rum 2 rum och kök
Area 71 kvm
Avgift 4 156 kr/mån
Våning 7 av 8
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Fabrikören

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer
Press

Riksbyggen har Sveriges nöjdaste bostadsrättskunder 2020

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI.

Läs om undersökningen här

Boka privat visning

Visning av Brf Fabrikören i vår visningslägenhet på Östra Torpagatan 5. Föranmälan krävs. Välkommen att kontakta vår mäklare Rebecka Emanuelsson.

placeholder

  • Byggstart

    Höst 2018
  • Säljstart

    Maj/Juni 2020
  • Inflyttningsklart

    Början av 2021

Enkelt att leva ett aktivt liv

Bor du i Brf Fabrikören i Jönköping har du inte bara mataffär och restauranger utanför dörren. I kvarteret bor du också granne med Munksjön och nära både Rocksjön och Vättern vilket öppnar upp för en rad olika aktiviteter, ta en avkopplande strandpromenad eller ett uppfriskande morgondopp i någon av sjöarna. Du kan också börja dagen med Munksjörundan eller ta med familjen på en skridskotur. Eller varför inte ge kroppen ett uppiggande vinterbad.

Dagar då du har extra mycket spring i benen eller vill göra en mysig utflykt fortsätter du istället uppströms ån, följer stigen utmed Dunkehallaån och snart är du uppe över ängarna och in i skogen. Vid friluftsområdet Hallby har du miltals med löparspår, mountainbikeleder och fina skidspår när den tiden kommer. Vill du bada och simma fortsätter du mot Axamosjön där vattentemperaturen snabbt blir attraktiv. Här finns fler löparspår som är lite mindre kuperade, men också en minigolfbana och ett utegym.

Anmäl intresse till Brf Fabrikören

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till