Kommande
Kommande

Stenhuggeriet

I bästa läge mitt i centrala Kungsbacka kommer Riksbyggen uppföra cirka 300 bostadsrättslägenheter i flerfamiljshus. Kvarteret som planeras ligger på platsen där Henrikssons stenhuggeri har legat i drygt 80 år och mittemot Kungsmässan med sina 90 butiker av shopping och service. Anmäl ditt intresse för att få löpande information. Välkommen till din verklighet i Kungsbacka!

Bostadsfakta

Lägenheter 0
Status Kommande

Visningar

Gör en intresseanmälan för bostadsprojektet genom att klicka på ”Anmäl intresse” här på sidan. Då kommer du att få våra nyhetsbrev och missar ingen information.

Det är även klokt att gå med i Riksbyggen Förtur. Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur möjlighet att välja lägenhet först utifrån turordning efter antal poäng. Du samlar en poäng per vecka du är medlem. Ju tidigare du registrerat dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du alltså samla inför säljstarten. 

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha — inbjudan till säljstart innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur

Trygghet när du köper ny bostadsrätt

Vårt Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Läs mer om Riksbyggens Trygghetslöfte

Bostadsrätter i Kungsbacka, Göteborg

Kvarteret är under utveckling och kommer bestå av cirka 300 bostadsrättslägenheter uppdelat i tre kvarter.

Lägenheterna kommer ligga centralt i Kungsbacka med närhet till det mesta, inklusive stationen med kollektivtrafik till närliggande städer som Göteborg, Varberg och Falkenberg. Här hittar du även promenadstråk och mysiga centrumgator med butiker och caféer.

Anmäl ditt intresse för att få löpande information om bostadsprojektet och viktiga datum att hålla koll på. 

placeholder

 • Planering pågår

   
 • Säljstart

  Prel. 2023
 • Byggstart

   
 • Upplåtelse

   
 • Inflyttningsklart

  Prel. 2025

Boende i centrala Kungsbacka

Här bor du i de centrala delarna av Kungsbacka med endast några minuters promenad till stationen med kollektivtrafik som tar dig till Göteborg på runt 20 minuter eller till Varberg och Falkenberg på 25 respektive 45 minuter. Från stationen hittar du promenadstråk och mysiga centrumgator med butiker och caféer.

Anmäl intresse till Stenhuggeriet

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera lägenheter. Du kommer få löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika lägenheter i ett senare skede. På mittriksbyggen.se hittar du information om vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Information om bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Så här går köpet till