Bostadspodden Vägen hem - ett samarbete mellan Riksbyggen och Hemnet

Lyssna på bostadspodden Vägen hem som är ett samarbete mellan Riksbyggen och Hemnet. Podden följer och förklarar utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden.

För många är bostadsköpet den största affären men gör i sitt liv. I ett avsnitt av Hemnets podd ”Vägen hem” pratar Riksbyggens försäljningschef Tobias Dysenius om skillnaderna på nyproduktion jämfört med begagnat boende.

Tobias berättar också om vad som påverkar vad en bostad kostar, vad som styr priset och utmaningar för säljare och köpare på dagens bostadsmarknad.

Lyssna på avsnittet här

Vägen hem är en podd om bostadsmarknaden där Hemnets experter Staffan Tell och Erik Holmberg djupdyker i frågor som omvärldsläget och hur det påverkar bostadsmarknaden, prisutvecklingen och boendeekonomi, med värdefulla tips till köpare och säljare. Johanna Frelin, vd på Riksbyggen deltar i varje avsnitt.

-Bostadsfrågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostadsutvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperspektiv på bostadsbranschen, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Här kan du lyssna på Vägen hem:

Spotify
Apple Podcasts