The Supporter Roommate Challenge

IF Elfsborg och IFK Göteborg. Två av landets mest anrika föreningar. Med supportrar som är beredda att göra allt för att stötta sitt lag. Allt. Med en rivalitet som går decennier tillbaka. Vi på Riksbyggen, med värderingar som nytänkande och samverkan, ställde oss frågan; Vad händer om vi låser in en supporter från varje lag i samma bostad inför derbyt den 21 maj? Svaret får du i The Supporter Roommate Challenge.

Intro

Vi får en försmak av utmaningarna supportrarna ställs inför.

Avsnitt 1

Supportrarna möts för första gången och gör plankan.

 

Avsnitt 2

IF Elfsborg mot IFK Göteborg på Fifa, vem vinner?

Avsnitt 3

Flipp eller flopp?  Dags att tolka motståndarens sånger.

Avsnitt 4

Glenn Hysén får supportrarna att bryta ihop. Vad är det som sägs egentligen?

Avsnitt 5

Mathias ”In-och-kötta-bara” Svensson utser den godaste burgaren.

Avsnitt 6

Teknik, känsla och många bollar i luften.

Avsnitt 7

Äntligen matchdag och dags att lämna bostaden. Vem vann The Challenge?

Tävla och vinn matchbiljetter!

Nu kan du vara med i tävlingen The Supporter Roommate Challenge och vinna två biljetter till derbyt mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg måndagen den 21/5.

Gör så här: I kommentarsfältet på Facebook  svarar du på frågan om vem som vann utmaningen i tisdagens (15/5) avsnitt av The Supporter Roommate Challenge och ger din motivering till varför just du ska vinna.

En jury kommer att utse åtta vinnare som får två biljetter var till derbyt mellan IF Elfsborg och IFK Göteborg (värde totalt 750 kronor). Sista tävlingsdag är 17/5. Bidragen bedöms utifrån kreativitet och prestation. Vinnare utses den 18/5 2018 av en jury bestående av anställda hos Riksbyggen. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda hos Riksbyggen, deras kunder, samarbetspartners eller återförsäljare samt deras närmast anhöriga familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen. Vinnaren kontaktas av Riksbyggen via Facebook Messenger.

Arrangör av tävlingen är Riksbyggen AB. För att få vara med i tävlingen ska du ha fyllt arton (18) år och vara bosatt i Sverige.