Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok

Vi finns till för alla bostadsrättsföreningar

En del känner inte till att vi existerar. Andra tror att vi bara arbetar med våra egna bostäder. Sanningen är att vi finns till för alla bostadsrättsföreningar. Stora eller små, äldre eller nybildade, självgående eller de som behöver mer hjälp. Riksbyggen kan bidra med allt möjligt som er förening och styrelse kan behöva hjälp eller avlastning med.

 

Vi bjuder på några smakprov till ert nästa styrelsemöte

Ekonomisk förvaltning

Många styrelser har duktiga ekonomer, ändå finns det säkert saker vi kan avlasta er med eller utveckla tillsammans.

Mer om ekonomisk förvaltning

Teknisk förvaltning

Vi hjälper er ta hand om er fastighet på ett effektivt sätt, som också kan öka värdet på den, och ser till att aktuell lagstiftning följs.

Mer om teknisk förvaltning

Energitjänster

Hur kan er brf bidra till hållbarhet? Vi kan hjälpa er med energieffektivisering. Det är bra både för er ekonomi och för miljön.

Mer om energitjänster

Fastighetsdrift

Den dagliga skötseln betyder mycket för fastighetens värde och allra mest för trivseln. Den omfattar både fastighetsdrift såväl som utemiljö och lokalvård.

Mer om fastighetsdrift

Ombyggnad

Att bygga om eller renovera är ofta förknippat med stora investeringar. Vi sköter allt från start till mål till ett fast pris. Samt med fem års garanti.

Mer om underhåll och ombyggnad

All möjlig expertis

Vi är som ett varuhus med en rad olika experter. Vi erbjuder också många verktyg som kan hjälpa er styrelse med ert arbete. Allt finns samlat på ett ställe.

Mer om verksamhetsservice

Dygnet-runt-service

Frågor dyker inte alltid upp på kontorstid. Ni kan alltid skicka meddelande till oss och ni kan ringa oss dygnet runt med akuta ärenden.

Kontakta oss dygnet runt

Skräddarsydda paket

Vi erbjuder många olika tjänster. Ni kan välja några enstaka, flera eller allihop. Helt utifrån vad som passar just er styrelse och bostadsrättsförening.

Mer om alla våra tjänster

Personlig kontakt

Hos oss får ni en personlig kontakt, någon som känner er styrelse och kan er brf.

Personlig kontakt i Borås Personlig kontakt i Göteborg

Möt några av våra kunder

Mikael Johansson ordförande i Brf Göteborgshus 38

Mikael är ordförande i en av Göteborgs största bostadsrättsföreningar, Brf Göteborgshus 38, De har varit en Riksbyggenförening sedan start. Något de uppskattar är tryggheten, den ger en stabilitet som är väldigt skön att ha, oavsett om det gäller olika projekt eller ekonomin.

Marie Blomgren ordförande i Brf Sjögläntan 2

I en av Riksbyggens föreningar i Borås, Sjögläntan 2, är Marie Blomgren ordförande. Hon ser många fördelar med samarbetet. Inte minst underlättas arbetet för styrelsen genom att Riksbyggen alltid är tillgängliga. Hon ser också helheten som en stor fördel, allting blir väldigt smidigt.

Daniel Sjögren ordförande i Brf Boråshus 15

Daniel Sjögren är ordförande i en av Borås största Brf:er. Han tycker att den största fördelen är att de kan få hjälp med allt. Från ekonomi och juridik till daglig förvaltning och energioptimering. Riksbyggens ekonomer, som har koll på all ekonomi, är också något han verkligen uppskattar.

Upp