Dalbyvägen 22 Lund

Kontorslokal 430 kvm

Lokaler uthyres i Lund

Stor kontorslokal på 430 kvadratmeter och under den en lokal på 370 kvadratmeter söker ny hyresgäst. De lediga lokalerna kan hyras separat eller tillsammans.

Beskrivning

Kontorslokal på 430 kvm kan hyras omgående. Ingång sker från Dalbyvägen 22 men själva lokalen är en tillbyggnad inne på gården. De lediga lokalen är idag inredd till en ögonklinik med kontors och undersökningsrum. Det finns parkeringsplatser som kan ingå i avtalet. 

På nedanvåningen finns en ledig lagerlokal på 370 kvadratmeter som även den söker ny hyresgäst. Den kan antingen hyras separat alternativt tillsammans med kontorslokalen. 

På framsidan av huset  (Dalbyväggen 22-24) ligger ett stråk med andra affärslokaler såsom Cityveterinärerna, Gymmet Aktiv Kvinna m.fl. samt två hotell, Clarion och Hotell Finn. Lokalen på ovanvåningen (ögonkliniken) har ingång från framsidan.

Lokalen ligger i nära anslutning till E22 och utanför fastigheten finns busstation för såväl lokal- som regionaltrafik. Det är med andra ord bra pendlingsmöjligheter. Enligt detaljplanen får denna lokal användas till kontor och handel. Hör gärna av dig för diskussion.

Fakta

Typ av lokal: Kontor
Storlek: 370 - 800 kvadratmeter 
Våningsplan: 2 av 2
Antal rum: 11
Hiss: Ja
Lokalen kan nås via: bil, buss och cykel.

Ekonomi

Hyran är helt beroende av vilken hyresgästanpassning som ska göras. Hör gärna av er för diskussion. I hyran ingår värme.

Omgivning

Företag i närheten Hotell Clarion, Hotell Finn, Cityveterinärerna, Memira, Aktiv kvinna, Rullux, Huselius Skidsport & Erimus.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fem p-plats finns att hyra i direkt anslutning till lokalen. Garageplats finns också att hyra.

Kommunikationer

Påfarten till motorvägen, E22, ligger i nära anslutning. Utanför fastigheten finns busshållplats för såväl regional som stadstrafik.

Kontakta förvaltaren:

Clas Ivarsson
Teknisk Förvaltare
Mo Södra Skåne