Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

”Den dagliga kontakten får samarbetet att flyta”

Mikael Håkansson, Ordförande, Brf Snäckgärdsbaden 1 i Visby

Se filmen

Fastighetsservice som lyfter föreningen

Riksbyggens fastighetsservice ser till att din fastighet och dina omgivningar fungerar och mår bra. Men vad innebär det egentligen?

Kort sagt handlar det om den dagliga tillsynen och skötseln av bostaden. Alltså allt det praktiska som händer i och runt omkring fastigheten som gör att byggnaden, utemiljön och alla tekniska installationer fungerar. 

En välskött fastighet är en förutsättning för att människor ska trivas och fastigheten ska fungera. Brf Snäckgärdsbaden 1 i Visby vet hur viktig det är med en bra och fungerande fastighetsservice.

– Det som var viktigt för oss som bostadsrättsförening när vi bytte förvaltare var att få en förvaltare som är lokalt från Gotland. Ganska snabbt fick vi feedback från medlemmarna att även de var oerhört nöja med bytet till Riksbyggen. De gillar Johnny när han kommer ut, säger föreningens ordförande, Mikael Håkansson.

 

Skräddarsy förvaltningen för din förening

Många föreningar har unika behov och behöver en skräddarsydd kombination av tjänster för att få fastigheten att fungera på bästa sätt. Hos Riksbyggen sätter du ihop en egen kombination av våra tjänster. Här är de tjänster vi erbjuder inom fastighetsservice:

 • Service av tekniska installationer
  Tekniska installationer i fastigheten som värmesystem behöver regelbundet gås igenom av kvalificerade tekniker. Genom tjänsten fastighetsservice får er förening tillgång till tekniker som gör förebyggande underhåll, testar att allt fungerar som det ska och reparerar om det behövs.

 • Trädgårdstjänster
  Behöver ni hjälp med vårstädning, olja in utemöbler eller är kanske utomhusbelysningen otillräcklig? Tjänsten trädgårdsskötsel täcker in det ni behöver.

 • Lokalvård
  Vi hjälper er hålla  rent i föreningens trapphus, hallar, tvättstugor, soprum och övriga gemensamhetsutrymmen. När ni bestämt er för var vi ska städa och hur ofta,  ser vi till att hålla era gemensamma utrymmen fräscha, hemtrevliga och inbjudande.

 • Trädgårdsutveckling
  Kanske har ni renoverat fastigheten men inte trädgården? Då kan det vara värt att ta ett rejält grepp och se över hela trädgårdsplaneringen. Förutom att det blir snyggt och trivsamt är det ofta mer lönsamt att göra en ordentlig översyn än att byta några träd och buskar då och då. 

 • Jour - dygnet runt
  Jour-tjänsten från Riksbyggen innebär att ni får tillgång till kompetens sju dagar i veckan även utanför normal arbetstid. Ni får hjälp med stort som smått: elfel, stopp i avloppet eller störande grannar.

Få reda på mer om fastighetsservice