Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Riksbyggen och Tornet – Entreprenad med hög närvaro

Bostadsproduktionsbolaget Tornet bygger och förvaltar miljövänliga hyresfastigheter i södra och mellersta Sverige. Sedan 2012 har Riksbyggen ansvarat för drift- och skötselentreprenaden i 13 fastigheter från Stockholm i norr till Malmö i söder.

Riksbyggen är inte bara delägare i Tornet, vi delar även flera viktiga värderingar när det handlar om målsättningar för hållbarhet, långsiktighet och kvalitet. När Tornet letade efter en entreprenör som kunde ta hand om drift- samt inre och yttre skötsel, var det naturligt att vända sig till en expert på området – Riksbyggen.

Dedikerade husvärdar

Riksbyggens utmaning var att bli en tydlig och naturlig del av Tornet. Det löste Riksbyggen genom att erbjuda en dedikerad husvärd på varje objekt. Det är en person med stor lokal kännedom och förankring, som kan Tornets fastigheter utan och innan. Idag hanterar Riksbyggens husvärdar drift- och skötselentreprenaden i inte mindre än 633 lägenheter och garageplatser, fördelade på 13 fastigheter i Stockholm, Västerås, Helsingborg och Malmö.

Relationsförvaltning med hög servicegrad

Genom Riksbyggens husvärdar kan vi tillföra värde i form av personligare och effektivare service. Det leder även till djupare insikter och kunskap som gör att vi kan hjälpa Tornet att utveckla sina fastigheter för framtiden. Tornet är mycket nöjda med hur samarbetet har utvecklats vilket borgar för en gynnsam framtid tillsammans.

Kontakta oss på Riksbyggen

E-posta Tomas Larsson

Kundreferenser

Några av våra kunder delar med sig av sina erfarenheter nedan.

”Vår rikstäckande organisation gör dessutom att vi kan erbjuda en enhetlig och samordnad förvaltning i hela landet.”

En naturlig förvaltningspartner till Offentliga Fastigheter

Läs mer

”Riksbyggen erbjuder förvaltningslösningar där vi anpassar tjänsterna efter fastighetsägarens önskemål för att på så sätt optimera driftnettot och behålla, eller på sikt öka värdet på fastigheten.”

Riksbyggens förvaltning av kommersiella fastigheter med bostäder, kontor och butiker

Läs mer

”Sedan 2012 ansvarar Riksbyggen för drift och skötselentreprenaden i ca 80 av Svenska Bostadsfondens fastigheter, från Ystad till Luleå.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer

”Sedan 2007 har Riksbyggen förvaltat ICA-koncernens fastigheter inom alla olika profiler - från ICA Maxi Stormarknad och ICA Kvantum, till ICA Supermarket och ICA Nära.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer