Fördelar med att köpa nyproduktion av Riksbyggen

Det är något visst med att köpa en helt nybyggd bostad. Allt är nytt och du slipper börja med att lägga tid och pengar på renoveringar och reparationer. Istället kan du gå direkt på den roliga delen, att inreda och skapa ditt personliga hem. Vi listar fördelarna med att köpa nyproducerade bostäder av Riksbyggen!

Sju fördelar med att köpa nyproduktion

  1. Fasta priser - du slipper budgivning. Det är först till kvarn som gäller! Förtur kan du få genom att gå med i Riksbyggen Förtur.
  2. Du kan välja utseende på exempelvis vitvaror, kakel och mosaik, bänkskivor och förvaringsskåp så att bostaden blir personlig och unik.   
  3. Vi ställer höga krav på våtrum och vvs-installationer. Alla lägenheter större än ett rum och kök har tvättmaskin och torktumlare. 
  4. Flexibla och funktionella planlösningar som kan anpassas för olika skeden i livet.
  5. Våra hus är sunda både för dig som bor och för miljön.  Mer om vårt hållbarhetsarbete.
  6. När du köper nyproduktion/en ny bostadsrätt av oss, är du genom ditt medlemskap i föreningen också ägare i Riksbyggen. Vi är ett kooperativt företag som jobbar för ditt bästa, och överskott går åter som utdelning till våra föreningar.
  7. Vi är en av Sveriges största fastighetsförvaltare och förvaltar all bostäder vi bygger i minst fem år - efter det bestämmer ni i föreningen om vi skall fortsätta.