Hyreslägenheter i Skellefteå

I Klintfors i Skellefteå, med en vackert virvlande å alldeles i närheten, finns hyreslägenheter för både barnfamiljer och seniorer. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Skellefteå.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 47–116 kvm
Antal lägenheter 243
Byggår 1992

Om bostäderna

Området består av 13 hus som är byggda 1992. I fastigheten finns 243 hyresrätter, 76 garage och 84 carportar. Husen smälter bra in i omgivningen där det finns gott om träd och gröna ytor. Det finns även lekparker och en grillplats på området. I övrigt finns en kvartersgård, bastu samt en träningslokal som får nyttjas av hyresgästerna. Det finns hiss i samtliga trapphus.

  • Tvättstuga finns i samtliga trapphus
  • Värme och kallvatten ingår i hyran
  • Kabel TV och bredband finns
  • Det finns förråd

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Balkong

Samtliga lägenheter har balkong.

Om området

Klintfors är ett bostadsområde strax utanför centrala Skellefteå omgivet av grönområden. Avståndet till centrum är cirka tre kilometer. Alldeles i närheten finns en stor mataffär, bankomat, apotek och restauranger. I närheten finns förskolor och skolor. Områdets busshållplats, Uppfinnarvägen, trafikeras både av läns - och lokaltrafik.