Hyreslägenheter i Kåge

Kåge är en barnvänlig plats med lantlig karaktär, närhet till älven, hav och strövområden. I Kåge har du även nära till skola, förskolor, mataffär och vårdcentral. Det tar cirka 15 minuter att åka buss eller bil in till Skellefteå. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Kåge.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 2–4 rum och kök
Area 50–94 kvm

Om bostäderna

Lägenheterna finns på markplan med egen uteplats mot söder alternativt balkong med söderläge.

Området består av nio tvåvånings hyresradhus i tegel som smälter bra in i omgivningen där det finns gott om träd och gröna ytor. I ett av husen finns det en förskola. Det finns även lekparker samt en grillplats i området. Husen är byggd 1980 och många lägenheter är totalrenoverade 2019.

  • Kallhyra
  • Förråd finns
  • Kabel TV och bredband finns

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Balkong och uteplats

Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Om området

Kåge är en barnvänlig plats med lantlig karaktär, närhet till älv, hav och strövområden. I Kåge har du även nära till skola, förskolor, mataffär och vårdcentral. Det tar ca 15 minuter att åka buss eller bil in till Skellefteå.

Med Skellefteå bara en mil söderut finns goda pendlingsmöjligheter. Butiker och tempererat utebad mitt i centrum gör Kåge till en öppen och trivsam plats för människor i alla åldrar.