Hyresrätter i Vallentuna

I Åby Ängar i centrala Vallentuna växer ett nytt kvarter fram med 157 hyresrätter. Kvarteret Tegelmästaren ligger i ett avskilt och öppet läge i områdets södra del. Anmäl intresse om du vill hyr en lägenhet i Vallentuna.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Area 25–104 kvm

Fakta om huset

De 157 hyresrätterna är välplanerade och yteffektiva och finns i storlekarna ett till fyra rum och kök. Kvarteret präglas av en varm och härlig grönska där utrymmet för rabatter runtom huset skapar en trevlig miljö. Det är fokus på ettor och tvåor. Men vi erbjuder även generösa etagevåningar med radhuskänsla. På entréplan finns även en mindre kommersiell lokal vilket skapar liv och rörelse i kvarteret.

Parkering

Ett garage tillhörande kvarteret.

Balkong/uteplats

Finns i nästan alla lägenheter.

Planlösningar

Dokument och faktablad

Planlösningar

Dokument och faktablad

Om området

Roslagsbanan och Vallentuna station ligger cirka 500 meter från kvarteret vilka erbjuder god kommunikationsmöjligheter till Stockholm.

Till Vallentuna centrum är det promenadavstånd och inom ett hundratal meter finns det flera skolor. I Åby Ängar planeras även en ny förskola.