Hyreskontrakt med guldkant i Nyköping

Bli den första att flytta in i en nyproducerad lägenhet med hög standard i Marieberg i Nyköping. Tecknar du hyresavtal mellan 1 september—30 november vill vi bjuda dig på något extra. Du som är snabb kan välja mellan fem olika erbjudanden.

  • Presentkort på Coop om 16 000 kr.
  • Presentkort på MIO i Nyköping om 16 000 kr.
  • 6-månaders pendlarkort Nyköping-Stockholm. (Förutsätter användning av SJ:s app).
  • 6-månaders pendlarkort Nyköping-Norrköping. (Förutsätter att man kan använda sig av SJ:s app).
  • Tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux, eller likvärdig modell, till lägenheten (Gäller endast för lägenheter om 4 rum och kök). Fastighetsägaren införskaffar och installerar maskinerna. Maskinerna tillhör lägenheten och fastighetsägaren ansvarar för framtida service och underhåll.

    Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggen Ekonomisk Förening erbjuder hyresgäster som tecknar hyresavtal i bostadsprojektet Kattugglan med adress Paradisgränd 1, 3, 5 och 7 samt Thorsmans väg 2 och 4 i Nyköping att ta del av ett kampanjerbjudande. Kampanjerbjudandet gäller endast för nytecknade hyresavtal under perioden från och med 1 september 2020 till och med 30 november 2020. Erbjudandet kan endast utnyttjas en gång per person/familj och tillträde ska ske inom tre månader från datum för undertecknande av hyreskontraktet. Hyresgästen har möjlighet att välja ett av nedan erbjudande från och med den dag lägenheten tillträds.