Hyreskontrakt med guldkant i Nyköping

Bli den första att flytta in i en nyproducerad lägenhet med hög standard i Marieberg i Nyköping. Tecknar du hyresavtal mellan 14 maj—31 augusti vill vi bjuda dig på något extra. Du som är snabb kan välja mellan fem olika erbjudanden.

  • Presentkort på Coop om 16 000 kr.
  • Presentkort på MIO i Nyköping om 16 000 kr.
  • 6-månaders pendlarkort med tåg, sträckan Nyköping-Stockholm. Pendlarkortet (Movingo) är även giltigt för lokaltrafik i Nyköping samt Stockholm. Erbjudandet förutsätter att man kan använda sig av SJ:s app.
  • 6-månaders pendlarkort med tåg, sträckan Nyköping-Norrköping. Pendlarkortet (Movingo) är även giltigt för lokaltrafik i Nyköping samt Norrköping. Erbjudandet förutsätter att man kan använda sig av SJ:s app.
  • Tvättmaskin och torktumlare i lägenheten (Gäller endast för lägenheter om 4 rum och kök). Tvättmaskinen och torktumlaren tillhör lägenheten och hyresvärden sköter framtida service och underhåll.

    Läs mer och anmäl intresse

Erbjudandet gäller från 14 maj för den första hyresgästen som tecknar ett hyresavtal för en lägenhet i Kattugglan i Nyköping under perioden maj till och med 31 augusti 2020. Kampanjen kan avslutas vid ett tidigare datum om alla lägenheter är uthyrda. Erbjudandet kan bli föremål för beskattning, för vilket gåvomottagaren ansvarar och bekostar fullt ut.