Hyreslägenheter i Helsingborg

Hyreslägenheter på Dalhem i nordöstra Helsingborg. Här finns allt från ettor till fyror i storlekarna 38 till 99 kvadrat. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Helsingborg.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1–4 rum och kök
Hyra cirka 3 500–7 800 kr/månad
Area 38–99 kvm

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har en eller två balkonger. Det finns balkonger både med och utan inglasning. I markplan är det antingen inglasad uteplats eller uteplats och liten tomt.

Parkering

Det finns cirka 250 parkeringsplatser och cirka 150 garage. Varje lägenhet har ett gratis P-kort och det finns möjlighet att hyra extraplats för cirka 125 kr/månad. Garage går att hyra för cirka 410 kr/månad.

Fakta om huset

Det är ett putsat tegelhus byggt 1972 med totalt 582 hyreslägenheter. I ett fristående byggnad finns en lokal att hyra som rymmer 40 personer.

  • Tvättmaskin och torktumlare i nästan alla lägenheter och en stor tvättstuga för hela området.
  • Det debiteras för varmvatten om man förbrukar mer än normalt. Vid normalförbrukning debiteras det inget extra.
  • Elkostnaden är individuellt, cirka 100-200 kronor/mån.
  • Vi erbjuder Tele2.
  • Förråd utan värme finns i länga utanför fastigheten, Troaxbur. 

Hyreslägenheter i Dalhems centrum

Dalhems centrum har en pizzeria. Det finns låg- och mellanstadieskola samt en förskola. Buss går till stan var 10:e min och den tar cirka 15 min till centrum.

Riksbyggens bostadsrätter i Helsingborg

I Helsingborg finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.