Hyreslägenheter på mellan ett till fyra rum och kök på mellan 46—91 kvm. Här bor du med närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik och härlig natur.

Se lediga lägenheter och anmäl intresse

Riksbyggens köregler

Nya rutiner för visningar och kundmöten

Vi arbetar aktivt med att minska risken för smittspridningen för att skapa trygghet för dig som kund vid visningar och möten.

Aktuella riktlinjer

Bostadsfakta

Rum 1—4 rum och kök
Area 46—91 kvm

Om bostaden

  • Varmvatten, kallvatten och värme ingår i hyran.
  • Fiber finns.
  • Standardutbud på tv-kanaler.

Om området

På vackra Frösön har du nära till allt. Ett stenkast bort ligger småbåtshamnen där den hugade kan ta ett svalkande dopp i Storsjön. Från båthamnen finns ett fint promenadstråk längs med Storsjöns strand och som passerar Surfbukten, pumptrackbanan och utegymmet på sin väg in till Östersund. Med ca 500 meter till närmaste livsmedelsbutik behöver du aldrig lämna ön, men om du ändå vill längre bort så passerar stadsbussarna precis utanför huset. I bostadens omedelbara närhet finns kvarterskrog, frisör och flera andra mindre butiker. I området finns flera förskolor och till Östbergsskolan är det en knapp kilometer. För den aktive finns elljusspåret på Östbergets topp där du både kan löpträna och åka längdskidor. Åker du hellre utför finns Gustavsbergsbacken bara 650 meter bort. På Bergsgatan är det lätt att trivas!