Hyreslägenheter i Halmstad, Tegelbruket

I området Slottsmöllan, nära både natur och Halmstad centrum, finns Tegelbruket med 330 hyreslägenheter fördelade på tre hus. Bostäderna är på mellan 1-4 rum och kök i storlekarna 33—104 kvm. Varje hus har dessutom två gemensamma takterrasser på cirka 200 kvm vardera. Anmäl intresse om du är intresserad av att hyra en lägenhet i Halmstad.

Bostadsfakta

Rum 1-4 rum och kök
Area 33-104 kvm
Antal 330
Byggår 2019

Hyreslägenheterna i Halmstad

  • Barnvagnsrum.
  • Cykelparkering finns på gården.
  • Till varje lägenhet hör ett förråd som finns på bottenplan eller i fastighet i anslutning till huset.
  • Postfacken finns innanför portentrén och utanför varje lägenhetsdörr finns tidningshållare.
  • Längst upp i husen finns det gemensam takterrass till förfogande.
  • I anslutning till varje hus finns ett miljöhus med behållare för sortering av sopor.

Lägenhetsinformation

Materialvalen är ljusa och stilrena med ljust målade väggar och ekparkett på golven. Köket är ljust och fräscht med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köksluckorna är vita och släta, bänkskivan är i laminat och stänkskyddet är i vitt kakel. Alla bekvämligheter finns på plats: kyl/frys, spis med glashäll samt diskmaskin. Badrummet har duschhörna och är stilrent helkaklat med grafitgrå klinker och vitkaklade väggar. Alla badrum har, beroende på storlek, antingen en kombinerad tvättmaskin/torktumlare eller en tvättmaskin och en torktumlare.

Praktisk information

  • Uppvärmning av lägenheten ingår i hyran. Hushållsel ingår inte. Inför inflyttning tecknas elnätsavtal med Halmstad Energi och Miljö. Du behöver också teckna avtal med valfritt elhandelsföretag om elleverans. För att jämföra elhandelsföretag och deras priser kan du använda elskling.se.
  • Kall- och varmvatten mäts utifrån individuell förbrukning per lägenhet och debiteras upp till tre månader efter förbrukning på hyresavin.
  • Lägenheterna är fiberanslutna till Halmstad Stadsnät.
  • Eget abonnemang tecknas för tv, telefoni och bredband. Du behöver teckna eget avtal med leverantör för internet. Telia, startpaket-Tv ingår i hyran.

Parkering

Det finns 199 parkeringsplatser utomhus, vissa under tak. Du söker parkeringsplats genom att ställa dig i kö via Riksbyggens köportal.

Om Slottsmöllan

Tegelbruket är beläget i området Slottsmöllan strax utanför Halmstad centrum. Här erbjuds du ett bekvämt liv och bra boendekvalitet. Närheten till både natur och stadsliv gör att området passar alla åldrar och livssituationer.

På området finns både matbutik och gym. Tegelbruket ligger också nära Nissan och utgör ett utmärkt läge för friluftsliv. Du har nära till centrum, oavsett om du cyklar, tar bussen eller bilen. En ny bussförbindelse med en busshållplats strax utanför området är upprättad. 

Riksbyggens bostadsrätter i Halmstad

I Halmstad finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.