En magisk familjeföreställning

Se en magisk familjeföreställning för alla åldrar tillsammans med David Persson, Svensk mästare i magi 2012 och 2018. Saker förvandlas, försvinner, dyker upp igen och åskådare blir hjältar på scenen! Tillsammans skapar vi en magisk stund där skratt, glädje och magiska mirakel förenar oss alla. Alla aktiviteter är gratis!Alla aktiviteter är gratis!

Plats: Spårvagnshallarna

  • 2 juli 11.30 – 12.10
  • 3 juli 13.45 – 14.40

Cirkus Saga Kompani

Plats: Spårvagnshallarna

  • 2 juli 13.45 – 14.55

Cirkus Saga, med föreställningen ”Balansera Mera!” är en rolig föreställning med lekfullhet, vänskap och full fart. Se cirkus i olika former, jonglering, akrobatik och upp och nervända kroppar! Efter föreställningen får de som vill chansen att prova på att jonglera. Här kommer att finnas massvis med jongleringsredskap som kinesiska jätte-jojos eller tallrikar att spinna runt på pinnar.


Kompani Cirkus Saga (1)_EPI Herobild 1920x1080.jpg

Mr M En föreställning om att våga leva

Plats: Spårvagnshallarna

  • 3 juli 11.30 – 12.30

Showen är en mix av samtida cirkus, clown, gyckel och teater. I showen blir det magi, jonglering, eld och fakir nummer samt även en viss del storytelling, allt i kärlekens och humorns tecken

Fokus är på att framföra högkvalitativ och unik scenkonst som älskas av alla människor oavsett ålder, språk, kön och utbildning! Huvudmålet är att skapa humor i kärlekens och samförståndets tecken med mycket skratt och interaktion. 

Mr M eldslukare.jpg

Mr M.jpg