Nyheter och Brf-kompetens

Här hittar du de senaste nyheterna och kan läsa vårt nyhetsbrev Brf-kompetens.

Brf-kompetens nr 2 2020

Nytt nummer av Brf-kompetens finns nu att läsa här. Här får  du matnyttig information och tips för dig i Brf-styrelsen. Brf-kompetens nyhetsbrev mejlas ut till den e-postadress som ni har som primär kontaktadress hos oss.

Vill du ha ett eget ex, mejla till info@simpleko.se och ange ”Brf-kompetens Ja tack” i ämnesraden så mejlar vi direkt till dig!

Nya e-postadresser och logga

Som vi tidigare har informerat om har vi bytt bolagsnamn till Simpleko. Dessutom har vi en ny logga och grafisk profil, vilket kommer att märkas så småningom även på den här sidan. Nu tar vi nästa steg i arbetet med att implementera namnet i verksamheten och 10 juni byter vi våra e-postadresser.

Vi kommer att ha samma standard på våra e-postadresser som tidigare men de kommer att sluta med @simpleko.se istället för fornamn.efternamn@riksbyggen.se. Även våra generella e-postbrevlådor kommer att ändras till @simpleko.se, exempelvis inkasso@simpleko.se. Mail som skickas till våra ”gamla” e-postadresser kommer automatiskt att vidarebefordras till våra nya under en övergångsperiod.

Nytt namn, samma tjänster – RB Fastighetsägare AB blir Simpleko AB

Den 1 mars i år byter RB Fastighetsägare AB namn till Simpleko AB. För dig som kund innebär det ingen förändring i tjänsternas utförande eller omfattning. Det som ändras nu är namnet på företaget som utför tjänsterna. Under våren kommer också vårt grafiska uttryck att förändras.

För medlemmar och hyresgäster innebär det att det nya företagsnamnet, Simpleko AB, kommer att framgå på avierna. Information för boende