Service av tekniska installationer

Genom tjänsten Fastighetsservice får er förening tillgång till en fastighetstekniker som gör förebyggande underhåll, testar att allt fungerar som det ska och reparerar om det behövs.

Fastighetsservice är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Behöver du hjälp med skötsel av era fastigheter?

Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten, innegårdar och uteplatser eller tillsyn och reparationer kan vi erbjuda specialister.

Kontakta oss

Regelbunden tillsyn med en fastighetstekniker

Tekniska installationer i fastigheten som värmesystem behöver regelbundet gås igenom av kvalificerade tekniker.

Genom att sköta underhållsarbetet på bästa sätt garanteras anläggningens funktion och prestanda med en fastighetstekniker. Riksbyggen har lång erfarenhet och kompetens av sådant arbete.

Genom att titta till fastigheten enligt ett förutbestämt tidsintervall så kan man i tid upptäcka eventuella avvikelser och driftstörningar. Det är ekonomiskt fördelaktigt att reparera saker i tid och därför lönar det sig att ha regelbunden tillsyn.

Riksbyggens fastighetstekniker hjälper er att sätta rätt intervall på tillsynen så att det blir optimalt med hänsyn till både skötsel och ekonomiskt läge.

Hjälp om något går sönder

Om en vattenledning går sönder och måste lagas akut så ordnar Riksbyggens fastighetstekniker det oavsett tid på dygnet. Kan felet avvakta till nästa arbetsdag så löser vi det då.

Få reda på mer om vår fastighetsservice för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik