Lokalvård

Lokalvård från oss på Riksbyggen innebär hjälp med att hålla föreningens trapphus, hallar, tvättstugor, soprum och övriga gemensamhetsutrymmen rena och inbjudande.

Fastighetsservice är en del av Riksbyggens totalförvaltning

Behöver du hjälp med skötsel av era fastigheter?

Oavsett om det rör sig om den dagliga skötseln av fastigheten, innegårdar och uteplatser eller tillsyn och reparationer kan vi erbjuda specialister.

Kontakta oss

Städning av gemensamma utrymmen

När ni bestämt er för var vi ska städa och hur ofta, så ser vi till att hålla era gemensamma utrymmen fräscha och hemtrevliga.

Rätt antal städtillfällen

Det avgörande för hur ofta städningen, exempelvis soprums- eller trappstädning, måste ske är hur ren den aktuella ytan normalt behöver vara utifrån era krav. Därför är det viktigt att redan från början komma överens om den frekvens i städningen just ni behöver i olika utrymmen.

Att till exempel ha lokalvård två gånger i veckan istället för en ger en helt annan upplevelse, men är kanske inte nödvändigt i alla utrymmen (jämför trappstädning och städning i tvättstugor med källargångar). Med rätt antal städtillfällen för respektive utrymme skapas förutsättningar för att medlemmarna i föreningen alltid ska kunna vara nöjda med lokalvården.

Kontinuerlig golvvård och fönsterputs

Utöver den vanliga städningen i de gemensamma utrymmena ingår det även i lokalvården den kontinuerliga golvvården – som skurning av stengolv, polering av linoleum och rengöring av heltäckningsmattor. Vi kan även ta hand om fönsterputsning och klottersanering, en nog så viktig detalj på många platser.

Få reda på mer om vår fastighetsservice för brf

Jag vill veta mer om (minst ett val)

Vill du göra en felanmälan?

Logga in på Mitt Riksbyggen

Vill du jobba hos oss?

Sök jobb och praktik