Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Lokalvård

Kontakta oss

Vi hjälper er att hålla föreningens trapphus, hallar, tvättstugor, soprum och övriga gemensamhetsutrymmen rena och inbjudande. När ni bestämt er för var vi ska städa och hur ofta, så ser vi till att hålla era gemensamma utrymmen fräscha och hemtrevliga.

Städning av gemensamma utrymmen

Det avgörande för hur ofta städningen måste ske är hur ren den aktuella ytan normalt behöver vara utifrån era krav. Därför är det viktigt att redan från början komma överens om den frekvens i städningen just ni behöver i olika utrymmen.

Att till exempel ha städning två gånger i veckan istället för en ger en helt annan upplevelse, men är kanske inte nödvändigt i alla utrymmen (jämför trapphus och tvättstugor med källargångar). Med rätt antal städtillfällen för respektive utrymme skapas förutsättningar för att medlemmarna i föreningen alltid ska kunna vara nöjda med städningen.

Utöver den vanliga städningen i de gemensamma utrymmena kan vi även ta hand om den kontinuerliga golvvården – som skurning av stengolv, polering av linoleum och rengöring av heltäckningsmattor. Vi kan även ta hand om fönsterputsning och klottersanering, en nog så viktig detalj på många platser.

Hur kan vi hjälpa din förening?

 
 
 
 
 
Ulf Halvarsson
Affärs- och försäljningschef
Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag vill veta mer om (minst ett val):

Vill du göra en felanmälan?

Har du fel i din lägenhet eller fastighet?

Gör en felanmälan

Söker du jobb eller praktik?

Vi vill alltid komma i kontakt med dig som är lite extra bra på det du gör.

Se alla lediga jobb