Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Vi anpassar tjänsterna efter era önskemål

Riksbyggen erbjuda allt ifrån fastighetsservice, drift och skötsel till ekonomisk förvaltning, planering och projektledning vid ombyggnationer

Kommersiella fastigheter - förvaltning av bostäder, butiker och kontor

Begreppet kommersiella fastigheter gäller främst mark, hus och andra lokaler som används och drivs i ett vinstdrivande syfte. En fastighet där det finns både kommersiella lokaler i botten och bostäder eller kontor ovanpå huset kräver en erfaren och flexibel förvaltningspartner som är väl införstådd i fastighetsägarens unika behov. En noggrann planering av underhållet både behåller eller förbättrar kvaliteten och dessutom ökar värdet av fastigheten.

Riksbyggen erbjuder förvaltningslösningar där vi anpassar tjänsterna efter dina önskemål som kommersiell fastighetsägare. På så sätt optimerar vi driftnettot och behåller, eller på sikt ökar värdet på er fastighet. Vi är medvetna om att upplevelsen av den kommersiella fastigheten påverkar möjligheten att driva en fungerande verksamhet. Med totalentreprenad från Riksbyggen kan vi erbjuda allt ifrån fastighetsservice, drift och skötsel till ekonomisk förvaltning, planering och projektledning vid ombyggnationer. Självklart hjälper vi även till med uthyrning av lokaler. Vår rikstäckande organisation gör att vi kan erbjuda er kommersiella fastighet en enhetlig och samlad förvaltningslösning med hög lokal kännedom över hela landet.

Kundreferenser

Några av våra kunder delar med sig av sina erfarenheter nedan.

”Vår rikstäckande organisation gör dessutom att vi kan erbjuda en enhetlig och samordnad förvaltning i hela landet.”

En naturlig förvaltningspartner till Offentliga Fastigheter

Läs mer

”Bostadsproduktionsbolaget Tornet bygger och förvaltar miljövänliga hyresfastigheter i södra och mellersta Sverige. Riksbyggen ansvarar för drift- och skötselentreprenaden i 13 fastigheter.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer

”Sedan 2012 ansvarar Riksbyggen för drift och skötselentreprenaden i ca 80 av Svenska Bostadsfondens fastigheter, från Ystad till Luleå.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer

”Sedan 2007 har Riksbyggen förvaltat ICA-koncernens fastigheter inom alla olika profiler - från ICA Maxi Stormarknad och ICA Kvantum, till ICA Supermarket och ICA Nära.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer