Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Långsiktigt hållbara lösningar

Vi erbjuder allt från daglig drift och skötsel till teknisk förvaltning samt projektering och ombyggnationer

En naturlig förvaltningspartner till Offentliga Fastigheter

Oavsett om det handlar om förskoleverksamhet, bibliotek eller kommunhus, så har offentliga fastigheter en gemensam nämnare. De är ofta relativt hårt utnyttjade med dagligt slitage som följd. För att behålla eller förbättra kvaliteten, funktionen och värdet av fastigheten krävs därför en noggrann planering av underhållet.

Inte sällan ändras verksamheten vilket gör att lokalerna, eller hela fastigheten, behöver anpassas och byggas om för att erbjuda rätt funktioner. Det ställer krav på flexibilitet i både planering och projektledning. Med Riksbyggens långa erfarenhet och omfattande kompetens inom förvaltning har vi möjlighet att erbjuda allt från daglig drift och skötsel till teknisk förvaltning samt projektering och ombyggnationer med långsiktigt hållbara lösningar. Vår rikstäckande organisation gör dessutom att vi kan erbjuda en enhetlig och samordnad förvaltning i hela landet. 

Kundreferenser

Några av våra kunder delar med sig av sina erfarenheter nedan.

”Riksbyggen erbjuder förvaltningslösningar där vi anpassar tjänsterna efter fastighetsägarens önskemål för att på så sätt optimera driftnettot och behålla, eller på sikt öka värdet på fastigheten.”

Riksbyggens förvaltning av kommersiella fastigheter med bostäder, kontor och butiker

Läs mer

”Bostadsproduktionsbolaget Tornet bygger och förvaltar miljövänliga hyresfastigheter i södra och mellersta Sverige. Riksbyggen ansvarar för drift- och skötselentreprenaden i 13 fastigheter.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer

”Sedan 2012 ansvarar Riksbyggen för drift och skötselentreprenaden i ca 80 av Svenska Bostadsfondens fastigheter, från Ystad till Luleå.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer

”Sedan 2007 har Riksbyggen förvaltat ICA-koncernens fastigheter inom alla olika profiler - från ICA Maxi Stormarknad och ICA Kvantum, till ICA Supermarket och ICA Nära.”

Tomas Larsson, kontaktperson hos Riksbyggen

Läs mer