Ledig
Ledig

Objekt 2501 i Brf Tornsvalan

Anmäl intresse

Här kan drömmen om din alldeles egna bostad bli verklighet. Intill rofyllda Råbyskogen erbjuder vi denna bra planerade tvårummare med balkong om 7 kvm åt soliga söder. Planlösningen fördelar sig på en social del med kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng och helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin med praktisk arbetsbänk ovan. Här är det nära till ute-njut av alla slag.

Fakta

Pris 1 649 000 kr
Rum 2 rum och kök
Boarea 48 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • bredband, TV och IP-telefon via Tele2
 • bostadsrättstilläggsförsäkring
 • tillgång till bilpool
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll*
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • varmvatten

  Föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhets egen förbrukning.

  Vad används avgiften till
3 954 kr/mån
Våning 5 av 5
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Tornsvalan

Rumsbeskrivning

Våra inredare har lagt stor omsorg på inredningen i Brf Tornsvalan. 
Här möts du av öppna planlösningar som skapar rymd och ger naturliga ljusinsläpp. De vita väggarna och det genomgående parkettgolvet utgör en stilren grund.

Rum

Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett, 3-stav. Golvsockel av trä med synlig spik. Målat vitt tak. Fönsterbänkar av natursten.

Kök

Köket är från Vedum, stilrent inrett med släta vita luckor med kromade handtag, bänkskiva i laminat med underlimmad rostfri diskbänk med stor och liten ho. Matt vit/gråa (stenfärgade) kakelplattor av modell större, 250X500 mm i stående sättning. LED-list under väggskåp samt eluttag i hörnbox. Vitvaror av modern design i rostfritt från Electrolux; diskmaskin, kombinerad kyl/frys i 2 rok och fullstor kyl och frys i 3–5 rok, mikrovågsugn i väggskåp, induktionshäll infälld i bänkskiva och inbyggnadsugn med varmluft i bänkskåp under hällen och vit spiskåpa från Pandora med belysning.

Bad/tvätt

Badrummet har en stilren inredning med vit/grå matt kakel på väggarna och ljusgrå klinkers på golvet. Taket är vitmålat. Kommod i vitt från Vedum med släta lådor och vitt tvättställ, duschhörna med vikbara duschdörrar i klarglas, spegelskåp med ljusramp och eluttag intill spegelskåpet. Golvstående toalettstol och fast takarmatur. Tvättutrustning från Electrolux; kombimaskin i 2 rok och tvättmaskin och torktumlare i 3–5 rok med bänkskiva i laminat ovan maskin/maskinerna. Självhäftande toalettpappershållare och handdukskrokar - monteras ej.

Gästtoalett med dusch
- finns i 3 rok 84 kvm, 4 rok 93 kvm och 5 rok 114 kvm

Våra största lägenheter har två badrum med dusch och toalett.
Helkaklad gästtoalett med ett matt vit/grå kakel på väggarna och ljusgrå klinkers på golvet. Taket är vitmålat. Vitt tvättställ med spegelskåp med ljusramp ovan. Eluttag intill spegelskåpet. Dusch med en duschdörr i klarglas, golvstående toalettstol och fast takarmatur. Självhäftande toalettpappershållare och handdukskrokar - monteras ej.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller och bilpool
 • Kuperad gård i skogsmiljö
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller och bilpool
 • Kuperad gård i skogsmiljö
Om vårt hållbarhetsarbete
Planering pågår
September 2021
Byggstart
Sommar 2022
Säljstart
17 mars 2023
Upplåtelse
Mars/april 2023
Visningsbostad
April 2023
Inflyttningsklart
28 november 2023

Fredriksberg - gröna områden och närhet till service

Fredriksberg är belägen ett par kilometer väster om Västerås city och området ligger fint inbäddat i naturvacker omgivning. De stora grönområdena ger hela området parkkaraktär.
Området avgränsas av E18, Narvavägen, södra delen av Surahammarsvägen. Angränsande stadsdelar är i öster Vetterslund och Vetterstorp, i söder Hammarby och i väster Bäckby.

Liv, lust och lek hela dagen

Som boende i Brf Tornsvalan är det aldrig långt från äventyr, rörelse och motion. Skogen i sig är en välbesökt och populär stadsdelsskog. Här kan man ägna sig åt flera olika aktiviteter, såsom promenader längs skogens många stigar, en löptur i det upplysta spåret, samt bus och lek för barnen. Skogen har nyligen fått en ny entréyta, informationsskyltar och parkmöbler utplacerade. Motionsspåret är en 2,5 km kuperad bana i skogen. Banan utgår från idrottsplatsen och här finns även ett utegym. Bortom skogen finns flera möjligheter till motion och rörelse, såsom fotbollsplan och ishockeyrink. Det finns även en inomhushall i närheten och utomhusbadet Fredriksbergsbadet ligger bara några minuters promenad bort.

I närområdet återfinns dessutom flera konstverk att beskåda, såsom skulpturer av konstnärerna Dan Wid och Anna Törrönen.

Några tramptag till det mesta

Ungefär en kilometer från Fredriksberg ligger Mälaren - och med närhet till både busshållplatser och gång- och cykelvägar är det enkelt att förflytta sig. Här finns ett huvudcykelstråk som leder till stadens centrum, Erikslund och Eriksborg, Stadslinjebuss 3 (rosa linje) går med täta och regelbundna avgångar och tar dig in till centrala Västerås på under tjugo minuter. Om du hellre cyklar når du resecentrum eller Universitetet på cirka tio minuter.

Allt du behöver till vardags finns utanför din dörr

Nära Fredriksberg finns olika typer av service med bland annat livsmedelsbutik och restauranger. Tvärs över E18 och Bäckbymotet ligger Erikslunds handelsområde och Erikslund Shopping Center med över 80 butiker, restauranger, caféer och IKEA. Den närmaste förskolan är den som finns integrerad i föreningens 6-våninghus och i närområdet finns flera förskolor och skolor.

Från området har du nära till de större trafiklederna Surahammarsvägen (riksväg 66), riksväg 56 och E18. Från Västerås resecentrum finns effektiva buss- och tågförbindelser som tar dig vidare inom landet. 

Anmäl intresse till Brf Tornsvalan

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Frågor och svar

Kontakt

Robert Olsson
Robert Olsson
Fastighetsmäklare 076-788 44 58
Björn Wallberg
Björn Wallberg
Fastighetsmäklare 070-482 72 73
Robin Tångring
Robin Tångring
Fastighetsmäklare 070-732 88 87
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp