Såld
Såld

Objekt 5302 i Brf Sjömärket

Anmäl intresse

Välplanerad tvåa som har allt du kan önska dig. Öppen, social planlösning och separat sovrum. Från vardagsrummet är det utgång till härlig balkong om 9 m² med vy mot Sjömärkesgatan. Smakfullt kök från Marbodal med rostfria vitvaror. Köksluckor i ljusgrått med vita stående kakelplattor av modell större och mörkgrå laminatbänkskiva med skifferstruktur. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare/förråd och helkaklat badrum med tvättavdelning.

Fakta

Rum 2 rum och kök
Boarea 44 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kallvatten
 • bredband
 • TV och IP-telefoni via Tele2
 • medlemskap i bilpool
 • bostadsrättstilläggsförsäkring
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel
 • varmvatten
  Föreningen har individuell mätning (IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel och varmvatten.

  Vad används avgiften till
3 339 kr/mån
Våning 3 av 5
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Sjömärket

Rumsbeskrivning

Rum

Golven har 2-stavigt mattlackat trägolv 7 mm.

Kök

Köksinredning från Marbodal. Ljusgrå slät lucka med kromade handtag som monteras lodrätt på skåp och vågrätt på lådor. Lådorna i köket är fullutdragslådor och passbit, sparksocklar och takanslutning i kulör lika luckor.
Stänkskydd, stående vit blankt kakel och laminatbänk med skifferstruktur.
Köksblandare från Mora och underlimmad diskbänk med en stor och en liten låda.
Vitvaror i rostfritt från Electrolux. Diskmaskin, induktionshäll infälld i bänkskiva, varmluftsugn inbyggd i bänkskåp under hällen, mikrovågsugn inbyggd i överskåp och fullstor kyl och frys i 3–5 rum och kök och kombinerad kyl/frys i 1–2 rum och kök. Spisfläkt från Franke.
El-uttag och spotbelysning under väggskåp. Led-plafond dikt an mot taket.

Badrum/tvätt

Matt grå klinker på golvet och vitt blankt kakel på väggarna.
Badrumsinredning från Svedbergs. Vit kommod med lådor och tvättställ i porslin. Spegelskåp med belysning. Vit LK-våtrumskassett i plåt med vägghängd blank WC-stol och elektrisk handdukstork Pax Flex med svängbara armar.
Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin från Electrolux, mörk laminatbänkskiva och vita väggskåp ovan. Duschhörna med vikbara väggar i klarglas.
Tvättställsblandare från Mora. Duschblandare från Mora med handdusch. Toalettpappershållare och handdukshängare (fyra stycken 2-krok) i rostfritt, självhäftande, (monteras ej).
Ledplafond dikt an mot tak.

Planering pågår
Höst 2019
Byggstart
Augusti 2021
Säljstart
Försäljning pågår
Upplåtelse
April/maj 2023
Inflyttningsklart
Prel. November 2023

Udden som lockar många

På Lillåudden bor du i en idyllisk miljö – på en udde nära staden, Mälaren och naturen. Här lever du ett bekvämt vardagsliv med allt du behöver på nära håll. Och en aktiv fritid med promenadstråk längs Mälaren, mysiga fik och bra restauranger.

Västerås växer

Västerås är en stad med gamla anor och är en av Sveriges absolut äldsta städer. Staden har ett unikt läge vid Mälarens norra strand cirka 10 mil, eller 53 minuter med tåg, nordväst om Stockholm. Här finns även landets största småbåtshamn, ett av Sveriges mest imponerande idrottsområden Rocklunda, cirka 37 mil cykelvägar och flera vackra utflyktsleder. I Västerås finns ett rikt fritidsliv och en levande stadskärna. För att korta avståndet till både tågstationen och centrum finns en öppningsbar cykel- och fotgängarbro som förbinder udden med “fastlandet”. Det gör det enkelt att ta sig till såväl Västerås resecentrum som stadskärnans myllrande folkliv.

Kommunikationer

Som boende i Brf Sjömärket kommer du uppskatta hur bekvämt det är att bo nära bra kommunikationer. Tåg, buss och för all del även båttrafiken ut till Mälaröarna ligger inte mer än ett stenkast bort. En cykel- och gångbro förbinder udden med ”fastlandet” och är din genväg till city och Västerås resecentrum. Där finns transporter med tåg, buss och taxi. E18 går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats ligger bara drygt fem km från city.

En hel stad med nöjen

Via bron går du snabbt till Östra Hamnen och färjekajen med ett stort utbud av restauranger. Några minuter till på cykel eller till fots så är du i city. Här finns ett bra shoppingutbud som mixas med kultur och historia längs gator, torg och parker. Mixen av mysigt belägna restauranger och shopping ger Västerås dess trivsamma identitet.

Flanera längs Mälaren

Lillåudden är en del av cykel- och promenadstråket längs med Mälaren. Går du mot Öster Mälarstrand når du först actionbadet Kokpunkten och Steam hotell. Vidare finns kajer, bryggor, båtar, restauranger och strandpromenad för härlig fritidsrekreation. På sommarhalvåret lägger färjan Elba till vid den nya bryggan på Öster Mälarstrand för en rundtur på Mälaren.

Motionera mera, en lätt match

Gillar du att röra på dig har du nära till många olika motionsformer. Inom gångavstånd finns flera av Västerås träningsanläggningar och gym. En kort promenad åt sydväst finns Lögarängsbadet, en toppmodern träningsanläggning med 50-metersbassäng, hoppbassäng, barnbad, varmpool och restaurang. Här finns även ett fullt utrustat gym med aktivitetssal för olika typer av gruppträning. I samma område ligger sandstranden vid Lögastrand där du badar i Mälaren, och under sommarhalvåret samordnar kommunen utomhusbio här. Vid badet finns också Västerås Cable park. Kabelparken är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för att åka efter en båt dras du här efter en eldriven linbana, som en skidlift. Vintertid plogas en bana för långfärdsskridskor upp på Mälarisen.

Friluftsliv – året runt

Det populära friluftsområdet Björnön ligger endast fem kilometer från Lillåudden. Området lockar människor i alla åldrar, allt från soltörstande picknickentusiaster och barnfamiljer till de som verkligen tar motion på allvar. Björnön är en fantastisk plats för sköna löprundor i skog och mark kombinerat med utegym. På Björnön kan även barnen ha skoj på långgrund sandstrand, lekvänliga gräsytor, skogspartier och bergknallar samt fotbollsplan och lekpark. Här finns också kiosk, uthyrning av kajaker, långfärdsskridskor och bryggor för att pröva fiskelyckan.

Anmäl intresse till Brf Sjömärket

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Anders Carlsson
Anders Carlsson
Fastighetsmäklare 076-771 38 89
Nabil Hadji
Nabil Hadji
Fastighetsmäklare 076-054 29 19
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp