Ledig
Ledig

Objekt 0262 i Brf Barkbåten

Kastellgårdsvägen 2, Sollentuna
6 125 000 kr
Anmäl intresse

Med 104 kvm boyta i ett unikt högt läge på våning 6 bor man med två balkonger. Fint och unikt hörnläge har denna bostad som rymmer HALL med skjutdörrsgarderob, tre SOVRUM, BADRUM samt extra WC med dusch. Unik planlösning där vardagsrum och kök möts i en öppen planlösning. Fina ljusinsläpp genom de många fönster bostaden har. Utgång till BALKONGER från VARDAGSRUM samt från KÖK.

Fakta

Pris 6 125 000 kr
Rum 4 rum och kök
Boarea 104 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

6 599 kr/mån
Våning 6 av 6
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Barkbåten

Rumsbeskrivning

Rum

Rummen har vitmålade väggar. Golven har vitpigmenterad askparkett, vitmålade socklar. Fönsterbänkar i natursten.

Kök

Vita skåpssnickerier samt rostfria vitvaror. Bänkskiva i laminat. Induktionshäll och ugn i bänkskåp. Inbyggd mikro i väggskåp. 

Badrum/tvätt

Grå klinker på golvet och vitkaklade väggar. Spegelskåp med belysning ovan vit kommod med tvättställ. Kombinerad TM/TT i 1 och 2 rum och kök. Separat TM och TT i övriga lägenheter. Bänkskiva i laminat och väggskåp med belysning och eluttag. Duschhörna med klarglas. Förberett för elektrisk handdukstork.

Planering pågår
2021
Säljstart
April 2022
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Välkommen till Väsjön och må bra

Området Väsjön ligger omgivet av Rösjökilen och Södra Törnskogen, två naturreservat med både vildmarkskänsla och öppna landskap.

Rösjöskogen är kommunens mest utpräglade fritidsområde. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. Vid Rösjöns södra ände finns en camping med stor badplats, servering och minigolfbana.

Törnskogen är Sollentunas vildmark. Det är ett småkuperat sprickdalslandskap där hällmarkstallskog och blåbärsgranskog dominerar. Mellan hällarna ligger våtmarker och sumpskogar. Områdets storlek gör att Törnskogen är rik på växt- och djurarter.

Och inte nog med det. Fyra sjöar har du också i närheten. Skridskovänliga Väsjön, Fjäturen som passar för fiske och här finns klippbad, Rösjöns badplats har både servering och bryggor samt Snuggan, en liten skogssjö som förser den lilla ån framför Brf Kåsan med vatten.

I Väsjöområdets södra del finns Edsbergs sportfält med tennishall, fotbollsplaner och motionsspår. Väsjöbacken har tre slalombackar och lekfull Funpark.

Naturen i all ära. Men ibland vill man ha lite mer av shopping, restauranger och vimlande folkliv också. Med bussen tar det bara 20 minuter till Sollentuna Centrum med cirka 120 butiker för alla designintresserade. Vill du in till city får du lägga till 20 minuter med pendeltåg. Närmaste pendeltågsstation är Häggvik cirka 3,5 kilometer bort. Till Stockholms Central är det 20 kilometer och till Arlanda 26 kilometer.

Anmäl intresse till Brf Barkbåten

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur
Inredning

Brf Barkbåten inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp