Ledig
Ledig

Objekt 2001 i Brf Åstråket

Anmäl intresse

I denna genomgående tvåa bor du med egen uteplats i rofyllt västerläge. Kök från Vedum i öppen planlösning mot vardagsrum. Ljusgrå luckor med svarta handtag, trendig betonglik laminatskiva och stora, vita kakelplattor och här har vi gjort tillval med tre spotlights snyggt inbyggt i taket. Helkakalt badrum med snygga kontraster med en antracitgrå klinker på golvet och vita, stora, blanka plattor på vägg. Det mörka golvet tas också upp i bänkskivan ovan tvätt & tork och i de svarta handtagen.

Fakta

Pris 2 135 000 kr
Rum 2 rum och kök
Boarea 58 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • kall- och varmvatten
 • TV och IP-telefon via Tele2
 • bostadsrättstilläggsförsäkring
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • hushållsel, föreningen har individuell mätning (s.k. IMD) med enskild debitering för varje lägenhet av hushållsel

Vad används avgiften till

5 190 kr/mån
Våning 1 av 4
Status Ledig
Bostadsprojekt Brf Åstråket
Visningar

Visning

Välkommen att boka privat visning på plats eller via videosamtal. Kontakta mäklaren för bokning: Mejla Annica Lövgren

Rumsbeskrivning

Genomgående och välplanerade lägenheter med balkong mot gatusida samt balkong eller uteplats mot den privata innergården. Omsorgsfullt vald inredning med sobert och stilrent uttryck. Under dokument och faktablad kan du se vald inredning i respektive bostad som är till salu.

De vita väggarna och det genomgående parkettgolvet utgör en stilren grund.

Rum

Vitmålade väggar och socklar.
Mattlackad ekparkett, 3-stav (14 mm).
Ljusa, vitgrå fönsterbänkar i mattpolerad natursten.

Kök

Bra förvaring i kök och fin plats för matbord. Köksluckor och bänkskiva från Vedum. Köksblandare i krom från Mora med svängbar pip, planlimmad diskho och kakel ovan arbetsbänk. Vitvarorna består av integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro, spishäll med induktion samt kombinerad kyl/frys i tvåor och fullstor kyl och frys (No-frost) i treor - allt från Electrolux. Eluttag i hörnbox och Vedum spotbelysning under väggskåp.

Badrum/tvätt

Helkaklat badrum med duschhörna med vikbara duschdörrar. Badrumsinredning från Vedum med vit kommod med lådor och tvättställ i porslin och spegelskåp med belysning.
Eluttag på väggen intill spegelskåpet.
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk och vita väggskåp med belysning och eluttag för mer förvaringsmöjligheter. Självhäftande toalettpappershållare och fyra handdukshängare i 2-krok, monteras ej.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Planering pågår
Säljstart
Försäljning pågår
Byggstart
Februari 2022
Upplåtelse
Maj 2023
Inflyttningsklart
September 2023

Munktellstaden - porlande vatten och allt inom räckhåll

Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid forsande vattendrag, broar och holmar. Historiskt var det Eskilstunas största industriområde. Idag är det ett modernt kvarter och ett centrum för innovation, kultur och sport, nära all tänkbar service. Runt knuten har du stadshistoriska utställningar på Stadsmuseet, konstutställningar på Konstmuseet, fartfyllda idrottsupplevelser på Munktellarenan och svensk verkstadsmekanisk historia på Munktellmuseet. Restaurang- och caféutbudet växer stadigt i takt med att fler människor flyttar hit och i området finns även ett hotell, Munktellbadets kittlande badäventyr för alla åldrar med generös relaxavdelning och träningsmöjligheter och evenemangsarena Stiga Sports Arena som rymmer hela 5 000 besökare och som är hemma-plan för det klassiska handbollslaget Guif och här hålls även stora evenemang som konserter och mässor.

Nära till det mesta

Sydväst om Stiga Arena och Munktellbadet ligger gångbron Västerbron som smidigt binder samman Munktellstaden med verksamheter och kommunala parkeringar på Väster där det bland annat finns Biostaden Eskilstuna, mataffär, apotek, konditori och restaurang.  I närområdet finns flera fina grönområden, bland annat vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån och intill Västra Munktellstaden ligger Rothoffsparken, stadens äldsta anlagda park som är en kultur-minnespark med en botanisk inriktning. Parken har sin norra sida utmed Eskilstunaån och den nås från Tullgatan, Stallgången och Rothoffsvägen. Parken är en grön skyddad oas omgärdad av stora ekar och de stora öppna gräsytorna används flitigt för picknick och kubbspel. I parken finns även en tillgänglighetsanpassad lekplats med djungeltema, ett woodlandinspirerat entréområde, ätbara partiet "Smultronstället", apiarium, karpdammar och ett café.

Knutpunkt för kultur

Du som är intresserad av konst, kultur och musik kommer att trivas extra bra i Munktellstaden. Här finns flera spännande museer, som exempelvis Eskilstuna Stadsmuseum och Munktellmuseet. Den stora kulturarenan Lokomotivet ligger också i området och här hålls regelbundna föreställningar inom såväl stand-up som teater och musik.

Grönskande promenad längs ån

Du bor precis vid flera lummiga grönområden, inte minst den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån. En ny strandpromenad har byggts längs ån och det nya badhuset. Slå dig ner vid kajen och njut av det rofyllda porlande vattnet. Varför inte köpa med en kaffe och njuta av lugnet? Eller kanske möta upp en vän för lunch på den närliggande restaurangen. Kajen kommer att förlängas på östra sidan om ån intill den nya gång- och cykelbron mot Pråmskjulstorget. Tre kilometer norrut ligger populära Årby naturreservat med grillplatser och motionsspår för löpning och vandring. På vintern finns även ett skidspår här.

Munktellstaden var från början Bolinder-Munktells industriområde, där Volvo BM under många år hade sin tillverkning. I början av 1970-talet flyttades huvuddelen av tillverkningen utanför centrum och i början av 1990-talet byggdes ett av industrihusen om till Munktell-Arenan och under samma period öppnades även Munktellmuseet. Munktellarenan har under de senaste åren varit i stark utveckling och närmiljön har förändrats, men den industrihistoriska charmen är bevarad i området.

Anmäl intresse till Brf Åstråket

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Annica Lövgren

Annica Lövgren

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Ellinor Mersin

Ellinor Mersin

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp