Såld
Såld

Objekt 0271 i Brf Nära

Fakta

Rum 4 rum och kök
Boarea 112 kvm
Våning 7 av 7
Status Såld
Bostadsprojekt Brf Nära
Visningar

Visningar

Välkommen att kontakta vår mäklaren och boka en visning! Du hittar kontaktuppgifter längre ned.

Rumsbeskrivning

Rum

Rummen har vitmålade väggar och socklar. Golven har mattlackad 3-stav ekparkett 13 mm.

Kök

Köksinredning Marbodal Arkitekt Plus. Bänkskiva i laminat.Vitvaror i rostfritt enligt lägenhetsritning.

Badrum/tvätt

Klinker på golvet och kakel på väggarna.
Golvstående WC-stol. Kommod med lådor och handfat i vitt porslin.
Tvättmaskin och torktumlare, kombimaskin finns i vissa lägenheter.
Bänkskiva av laminat och väggskåp ovanför maskiner. Ej bänkskiva och väggskåp ovanför kombimaskin, tillvalsmöjlighet av tvättpelare.

Hållbarhetsåtgärder

  • Cykelpool med både elcykel och eldriven lådcykel
  • Bilpool
  • Orangeri
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Cykelpool med både elcykel och eldriven lådcykel
  • Bilpool
  • Orangeri
Om vårt hållbarhetsarbete

Allt är nära i Hyllie

Det är mångsidigheten och närheten till både det lugna och alla äventyr som är det unika med Hyllie. Den kontinentala, kosmopolitiska staden, kant i kant med det vackra, jordnära landskapet. Att bo i Brf Nära är att bo med hela världen inom nära räckhåll. Ta cykeln med favoritpicknicken ut på Tygelsjöstigen, shoppa och fika på Emporia, eller ta tåget till Köpenhamn. Hyllie rymmer bostäder, kontor, restauranger och spännande arkitektur. Här finns liv och rörelse men samtidigt skapas här också gröna ytor, små och stora andningsfickor, för all typ av rekreation. Du har lika nära till frukostcroissanten som till avgångshallen på Kastrup.

Rikt liv förutsätter rik omgivning

Hyllie har under de senaste åren blivit ett av Malmös hetaste boendeval. I och omkring ditt nya hem finns ett oändligt utbud av olika aktiviteter. Närheten till landsbygden, de goda kommunikationerna med utmärkta pendlingsmöjligheter med buss, tåg, bil eller cykel till arbetsplatser i hela regionen gör det till ett attraktivt framtidsval för dig som vill bo nära allt.

Världen utanför din dörr

Söker du upplevelser och äventyr lite längre bort finns flera stadsbusslinjer och tåg. In mot staden leder också flera bra cykelvägar som på bara några minuter tar dig till jobbet, skolan eller stranden. Köpenhamns flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg via Öresundsbron, och Malmö city når du på tre minuter med tåget från Hyllie. Att bo i Brf Nära innebär verkligen att du har nära till allt.

Nära nya Hyllies Stadsdelspark

Hyllie är också den gröna stadsdelen där grönska och klimattänk är naturliga inslag i boendemiljön. Här finns redan flera parker och fler är på gång. I närheten av Brf Nära kommer Hyllies nya stadsdelspark med tema ”framtidens park” att växa upp. Parken ska bli en lummig oas med motionsslinga, växthus, kafé och temalekplats. Den blir en grön, samlande lunga för hela stadsdelen och kommer kanske också locka besökare från hela Malmö. Det blir Hyllies största park – hela 64 000 kvadratmeter – ungefär lika stor som Kungsparken eller Folkets park i Malmös innerstad. Här ska man kunna leka, motionera, njuta av solen och mycket mer. Parken byggs ut i etapper, i takt med att bebyggelsen växer fram i området. 

Kontakt

Malin Eriksson

Malin Eriksson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post